• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Türkiye GP Öncesi Williams

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 02, 2009 No comments

Nico Rosberg: "Monako'da 6.lıktan biraz daha fazlasını umuyordum. Gerçekten iyi bir ayara sahip olmamla birlikte piste hakim, araçta da kendimi iyi hissetmiştim. Bu durum kendini Cumartesi antrenmanda ve sonrasında da sıralamaların ilk iki seansında gösterdi. Üçüncü seansta Barrichello'nun arkasına yakalanıp sadece 6. olabilmem hayal kırıklığı yaratmıştı."

"Yarışta zorluyordum ve başlarda Massa ve Vetel'i geçtim ama tempomuz, 6 lıktan yukarıda bitirmemiz için yeterli değildi. Yine de bizim için sağlam bir sonuçtu ve gelecek bir kaç yarışta daha fazlasını umuyoruz"

"Türkiye genellikle bizim için iyi bir pisttir ve orada puanlar alabilmeliyiz. Pisti seviyorum ve geldiğimiz yere göre (Monako) tamamıyla farklı. Tur içinde kesinlikle iyi geçiş imkânları var. Pist bir yerde yaklaşık 20 metre kadar genişliğe ulaşıyor ve bir çok geniş fren alanları var"

"Türkiye için bazı güncellemelerimiz var, bu yüzden ileri yönde biraz adım atıp puanlar toplayabileceğimizi gerçekten umuyorum. Yine de bu, şu anda çok zor. Ferrari gibi arkamızdan gelen ve şu anda önümüzde olan takımlar var. Red Bull, Brawn ve Toyota hâlâ önümüzdeler"

"Puanlar almak bizim için gerçekten zor olacak ama sahip olacağımız güncellemelerle bu takımların bir veya ikisini geride bırakmayı gerçekten umuyorum. Her yarıştan avuç dolusu puan almayı sürdürmemiz gerekiyor."

Kazuki Nakajima: "Bu sene ilk defa sıralamalarda ilk 10'a kalmamın ardından Monako'da iyi bir sonuç bekliyordum. İlk turlar iyi geçti ve temiz bir başlangıç yaptım. Ama sonrasında trafik ve tek pit yapacak pilotların arkasında kalmam nedeniyle benim için zor bir yarış haline geldi. Sonunda bir parça daha zorlarken kaza yaptım"

"Türkiye, saat istikameti tersine yarıştığımız bir kaç pistten biri, bu da boyunlarımıza çok baskı uyguluyor. Yanal yük 4.5G'ye ulaşıyor. Yarışa hazırlıklarından önce fazlaca boyun egzersizi yapıyor olacağım. pistte çok tecrübem yok, geçen seneki yarışın ilk turunda dışarda kalmıştım. Ama uzun ve kısa düzlüklerle birlikte geçişe uygun virajların birleşimi pisti bizim aracımıza uygun görünüyor. Bir de 8. viraj var; 250 km/sa hıza ulaştığımız üçlü epekse sahip viraj. Zorlayıcı olacak. Ama orada sürmeyi dört gözle bekliyorum"

"Son zamanlarda en iyi sürüşü gerçekleştiremedim, bunu biliyorum. İşleri tersine çevirip, iyi ve sağlam sonuçlar almam gerekiyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -