• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Türkiye GP Öncesi Toro Rosso

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 02, 2009 No comments

Sebastien Bourdais: "Monako'daki haftasonu oldukça iyi geçti, bir puan aldım ve bu her zaman moral açısından iyidir, hele de prestijli bir yarışta. İyi bir yarıştı ve bu momentumu Türkiye'den başlayarak ileri taşıyabilmeyi umuyorum. Bu araçla neler yaptığımızı daha iyi anlamaya başladık, bu da bize ondan daha fazla performans elde etmemize izin veriyor"

"İstanbul'da pakedimizdeki potansiyeli ortaya çıkarma açısından aracı, iyi bir adım olmasını umduğumuz şekilde süreceğiz. Bu sene şimdiye kadar aracın nasıl çalıştığını görmek için Cuma antrenmanı beklerdik ama bu haftasonu istediklerimiz konusunda iyi bir fikirle başlayacağız, bu da bizim için haftasonunun geri kalanı adına gelişim kaydetmemiz gerektiği anlamına geliyor."

"Bu şartlar altında bir yarış pistine gitmek her zaman iyidir. İstanbul pisti konusunda, orada sürmek eğlenceli, biraz tutunma eksikliği olsa bile. Göze çarpan viraj ise 8.si. Virajın kararkteri olan tümseklerde aracı stabil tutmanız gerekiyor. Ama İstanbul, sadece bir virajdan ibaret değil, heryerde iyi dengeye sahip aracınız da olmalı"

Sebastien Buemi: "GP2'de burada iki defa yarıştım: geçen sene üçüncü olarak podyuma çıktım. Bu yüzden Türkiye ile ilgili iyi hatıralarım var. Pisti seviyorum, çok modern, çok hızlı ve ünlü 8. viraja sahip. Burada kendimi her zaman rahat hissettim, bu yüzden pek fazla endişem yok ve F1'de ilk yarışım için bu sene de durum aynı olacak diye umuyorum."

"Aracımız gittikçe iyileşiyor, son üç yarışta zor 3 haftasonu geçirmiş olsam da: Bahreyn'de Kubica'nın aracından bir parçanın ön kanadıma gelmesiyle şanssızlık yaşadım, İspanya'da biri benim üstüme sürdü ve Monako'da bir hata yaptım. O anda bu şeyler olurken üstesinden gelmesi benim için zordu ama sonrasında beni rahatsız etmesine izin vermiyorum"

"Kendime şunu söylüyorum: Ben Formula 1'deyim, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, bu yüzden olanlar yüzünden kendine kızmanın bir anlamı yok. Sadece ileri gitmek istiyorum ve umarım Türkiye'den başlamak üzere işler gelişecek ve tekrar puanlar almaya çalışacağız. Monako'da araçla ilgili öğrendiklerimizle, şimdi onun tam potansiyelini kullanabileceğimizi düşünüyorum. Gridde nerede olduğumuz konusunda İstanbul, bizim için daha net bir manzara vermeli. Son üç yarıştan daha iyi işler çıkarmaya ihtiyacımız var"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -