• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Haydi Herkes Ali Sami Yen'e

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 02, 2009 No comments

TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu turnuvanın dünyadaki yardıma muhtaç çocuklara destek amacıyla düzenlendiğini, geçmişte diğer ülkelerde çok verimli sonuçlar alındığını, F1'in ünlü isimlerinin maçlarda risk almalarına rağmen büyük bir fedakarlıkla geldiklerini söyledi. Her çarşamba yapılan maçın teknik olarak daha mümkün olduğunu perşembeden sonra daha yoğun olduğundan pilotlar ve görevliler için diğer ülkelerde olduğu gibi bizde de çarşamba yapılacağını söyledi.Yardım imkanlarının artması için bütün Türkiye'ye duyurulmasını istedi. Son olarak sponsor Diadora'ya Türkiye korunmaya muhtaç çocuklar vakfına,umut vakfına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Erhan Önal All Star takımını seçti;

ERHAN ÖNAL
CÜNEYT TANMAN
FEYYAZ UÇAR
NURETTİN YILDIZ
RIDVAN DİLMEN
ŞİFO MEHMET
ALİ GÜLTİKEN
YAVUZ SEÇKİN
KEREM ALIŞIK
MAHSUN KIRMIZIGÜL
YALÇIN DÜMER
ZAFER ÖĞER
TÜRKAY UYGUN
BEHZAT UYGUR
FATİH ALTAYLI
ÜMİT AKTAN
ARİF ERDEM
SEMİH YUVAKURAN

Erhan Önal bu sene üçüncü kere seve seve çalısıyoruz, eski futbolcu ve sanatçılarımız destek oluyorlar dedi. Diadora'dan İhsan Önder: " Sponsorluk bizi çok heyecanlandırdı F1'de yarışmak kadar tempolu bir çalışma. İki aşamalı bi destek veriyoruz. F1 takım formaları ve 900 personel giydiriliyor."

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'ndan Mehmet Pınar Aran: " 30. yılımızı kutladığımız bu yılda böyle bir organizasyonun bize verdiği destekten dolayı emeği geçen herkese teşekkürler."

Umut Çocukları Vakfı'ndan Yusuf Kulca ise organizasyon ile ilgili şunları söyledi: " Bu yıl üçüncüsü düzenlenen bu organizasyonda tüm yönetici ve sponsorlara teşekkürler. Umut Çocukları Vakfı Türkiye'de çok zor bağışlarla ayakta kalmaya çalışıyor. Duyuru büyük oranda size düşüyor çünkü basının desteği olmadı. Yurtdışından insanlar Türk çocuklarına yardım ediyor, küçük paralar söz konusu. Herkesin desteği alınarak Ali Sami Yen doldurulmalı."

Seyircinin ilgili konser ya da başka aktivitelerle arttıtılabilir mi?

" Olabilir ama maalesef zaman kalmıyor. F1 programı çok yoğun. Pilotlar çok çabuk gelip dönüyorlar. PR grupları izin vermiyor pilotların katılımına. Zaten bu organizasyon başlı başına gayet büyük bir proje pilotlar sakatlanmayı göze alarak oynuyorlarsa bu büyük bir olaydır. All Star takımı Türk ünlülerle herkese ulaşmalı Ali Sami Yen dolmalı. Muhtaç çocuklara destek olacak bu çalışma önemli bir sosyal sorumluluk projesidir ve bunun için çok fazla seyirci çekilmeli."

Nazionale Piloti futbol takımı

Munari

Fernando Alonso

Nico Rosberg

Felipe Massa

Ivan Capelli

Jason Tahinci

Sebastian Vettel

Luca di Grassi

Giancarlo Fisichella

Jarno Trulli

Petrov

Cois

Engel

Sebastien Bourdais

Valerio

Valsecchi

Bunların haricinde Tugay Kerimoğlu'nu F1 takımına almayı düşünüyoruz böylece skoru dengeler, malum 8-3 maç sonlanmıştı geçen sene.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -