• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Webber "Vettel'i Yenmem İçin Baskı Yok"

Posted by éndér_48 on Cuma, Temmuz 10, 2009 No comments

Mark Webber, Red Bull takım arkadaşı Sebastian Vettel'i yenmek için üzerinde baskı olmadığını söyledi.

Webber "Üzerimde gerçek bir baskı yok. Medyada çıkan haberler bu yarışın benim için 'tamam ya da devam' olacağı yönündeydi ancak ben asla böyle bir şey demedim. Evet bir galibiyet kazanmak harika olabilir. Ancak insanlar Vettel'i yenmem gerektiğini söylüyorlar, ben onu bu sene bir çok kez yendim. Bu yüzden şampiyonada oldukça yakınız."

"O 2 yarış kazandı ve onun için iyi anlar oldu ancak biz mümkün olduğu kadar hızlı şekilde her iki aracın da damalı bayrağı görmesi için çalışıyoruz."

"Bu insanların Brawn'ın neden Jenson'a odaklanmadığını söylemesi gibi bir şey. Şu anda söylenecek başka bir şey yok. Medyanın da söyleyecek pek şeyi olmadığı için bunlar çıkıyor." dedi.

Webber yakın gelecekte galibiyet kazanmayı beklediğini ve Nurburgring'in kendisinin güçlü olduğu pistlerden birisi olduğunu söyledi.

Webber "Bu galibiyeti kazanmak istiyorum ve bunun en az beklediğiniz zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum. Silverstone'da bir çok kişi benim üstüme oynadı ve ben 2. oldum."

"Nurburgring benim için iyi bir pist. F3000'de burada podyumda yamamladım ve burda oldukça iyi yarışlarım var. Eğer sıralamalarda temiz bir sürüş gerçekleştirebilirsek ne yapmamız gerektiğini biliyoruz." dedi.

Webber ayrıca bu hafta sonu olacak koşulların kendilerine yardımcı olacağını düşünüyor.

Webber "İnsanlar neden hızlı olmadıkları konusunda listeler yapıyorlar ancak biz Brawnlar bizi yendiklerinde özür bulmadık."

"İnsanlar hava sıcaklıklarının onlara uymadığını söyleyebilirler bu yüzden sıcak yarışları bekleyeceğiz."

"Jenson Türkiye'de hızlıydı ancak Sebastian da Bahreyn de çok hızlıydı. Ben trafikteydim ancak aracımız hızlıydı. Ben hava sıcaklıklarının çok etkili olduğunu düşünmüyorum." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -