• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Almanya GP Öncesi Toyota

Posted by éndér_48 on Salı, Temmuz 07, 2009 No comments

Jarno Trulli: Nurburgring, motorsporlarında ünlü bir pisttir ve oraya gidip eski Nordschleife'yi görmek harika. Yeni pist biraz farklı ama yine de zorlayıcı. Aslında çok iyi bildiğim bir pist ve orada iyi günlerim geçmişti, özellikle de 1999'da Formula 1'de ilk defa podyuma çıkmıştım. Her zaman iyimserimdir ve o zamanların 10 sene sonrasında bir başka podyum mücadelesi harika olacaktır"

Yarış, (zayıf) kalkış nedeniyle kötü olmasına rağmen Silverstone'deki sıralamalarda rekabetçi olduğumuzu gösterdik. Bu yüzden bu haftasonu için umutluyum. Sadece 1 saat uzaklıktaki fabrikası ile takım adına önemli bir yarış. Bu bize haftasonunda başarılı olmak için ilave motivasyon sağlıyor. Çok destek alacağımızı biliyorum, bu yüzden hepimizin istediği sonucu onlara verebileceğimi umuyorum"

Timo Glock: Evimdeki yarış ve orada ilk defa bir Formula 1 aracı kullanacağım. Bu yüzden gerçekten heyecanlıyım. Açıkçası modern Nurburgring, inanılmaz bir pist olan eski Nordschleife'ye benzemiyor. Yakın geçmişte bir Toyota Auris'i orada kullanmıştım ve çok eğlenceliydi ama modern bir Formula 1 pistinden tamamıyla farklıydı"

Modern Nurburgring'den keyif alıyorum ve Almanya yarışlarında yetişmemle gerçekten de aşina olduğum bir pist. Aslında katıldığım ilk Formula 1 yarışı 2000'de Nurburgring'deydi, o zamanda destek yarışlarından birindemücadele ediyordum. Bu yüzden bu haftasonu benim için özel bir duygu olacak"

Sezonun yarısına gelmiş olmamız şaşırtıcı, çok çabuk geçti. Şimdiye kadar bazı iyi yarışlar çıkardım ve sıkça önlerde mücadele etmek güzeldi. Bu haftasonu bunun için bir başka şansımız var ve sabırsızlanıyorum"

Pascal Vasselon: Nurburgring, Formula 1 aracından herhangi özel bir şey istemez; gereksinimleri ortalama bir aero ve lastik hassasiyeti. Fren, süspansyion ve motora özel bir zorlaması olmaz. Esas endişe, hava ve dolayısıyla lastik ısınmalarıdır. Çünkü pist, dağlara yakındır ve eğer şanssızsanız soğuk hava ve yapmurla karşılaşabilrisiniz

2007'den beri Nurburgring'de yarışmadık ama çizgisi, o zamandan bu yana değişmedi. Bu yüzden, açıkçası aerodinamik değişiklikler ve oluksuz lastikleri hesaba katmamız gerekmesine rağmen veritabanımız hâlâ geçerli."

Britanya GP beklediğimiz gibi geçmedi ama sıralama performansımız cesaret vericiydi. Timo'nun temposu yarışta trafiğe takıldı ve bu haftasonu daha güçlü olmayı hedefliyoruz"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -