• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

İtalya GP Öncesi BMW Sauber

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Eylül 05, 2009 No comments

Robert Kubica: "Monza pisti çok özeldir. Takvimdeki en hızlı pist olması ile birlikte aracın yere basma kuvveti seviyesi, Spa'ya göre bile daha az olacaktır. Geleneksel olarak aracımız yüşük yere basma kuvveti isteyen pistlerde oldukça hızlı ve zaten Spa'daki performansımız da iyiydi. Monza için iyi hislere sahibim ve yarışı dört gözle bekliyorum, orada bir çok İtalyan taraftar kendini gösterecektir."

Nick Heidfeld: "Düşük yere basma kuvveti olan Spa'daki hızımız, daha da az yere basma kuvvetinin olduğu Monza'da daha iyi olacağımız konusunda bize umut verdi. Bununla birlikte KERS'li araçlar muhtemelen, bu yüksek hızlı pistin uzun düzlüklerinde hatrı sayılır bir avantaja sahip olacak. İtalya GP'deki atmosferi gerçekten seviyorum. Pistteki bütün İtalyanlar kadar bizi desteklemeye İsviçre'den gelecek taraftarla da olacak."

BMW Motor Sporları Sorumlusu Mario Theissen: "Temelde güç pisti olması ile Monza, BMW'ye her zaman çok özel mücadeleler sağlamıştır. Bu pistte akıllarda kalan olaylarımızdan biri, V10 motlrlarının döneminde 2002 yarışı öncesindeki sıralamalarda gelmişti. Bir BMW motoru, 19.000 dev/dak bariyerini geçmişti araç, pole pozisyona giderken 259.827 km/sa ile ortalama hızda rekor kırmıştı. Şimdi, öncesinden de daha ileri seviyede esas öncelik, azami dayanıklılığa bağlı. Her pilotun sezon boyunca sadece 8 motor kullanma hakkı var. Azami motor hızının şimdi 18.000 ile sınırlandırılmış olmasına rağmen bu durum, özellikle Monza için bir mesele. Bu pist, bir çok yönden pilotların ve mühendislerin saygısını kazanıyor"

"Uzun zamandır ilk kez önlerde olduğumuz Spa'daki iyi sonucumuzun üzerine koymayı amaçlıyoruz. Belçika'daki güçlü performansımız, gelecek yarışlar için takıma ilave motivasyon sağladı ve bir defa daha hızlı şeride geri döneceğimizne inanıyoruz"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -