• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Button Sakinliğini Koruyor

Posted by éndér_48 on Salı, Temmuz 14, 2009 No comments

Jenson Button, rakipleri Red Bull'un çok güçlü bir monetum ile arkalarından gelmelerine rağmen BrawnGP'nin sakinliğini koruduğunu söyledi.

Mark Webber ve Sebastian Vettel, Red Bull adına Pazar günü ard arda ikinci dubleye imza attılar ve Button'u da şampiyonluk konusunda endişe içine düşürdüler.

Bunun yanında Silverstone'de Red Bull'un büyük güncellemesi ile dengeler değişti ve Button, kendisi ve takımı için henüz paniğe yer olmadığını söyledi.

Sakin kalmanın önemli olup olmadığı sorulduğunda Button: "Evet şüphesiz. Takıma bağırabilir, şunu veya bunu geliştirin diyebilirsiniz ama onlar ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Sakin kalmalı, araca gelişimleri eklemeli ve onlardan faydalanmalıyız"

"Orta grupta olmayı tecrübe ediyoruz, bu yüzden bütün küçük ayrıntıları biliyoruz ve rekabetçi olmak için herşeyin mükemmel olması gerektiğini de. Macaristan'da daha güçlü olacağız ve bu iki yarışı gerimizde bıraktığımız için memnunum. Sadece bunlardan bir kaç puan daha fazla almayı dilerdim"

Button, rakiplerinin farkı kapattığı için bir endişenin olduğunu kabul etti ama Macaristan GP'de kendisi için işlerin daha iyi olacağındna emin.

Button: "Endişe etmelisiniz ama bu, 'lanet olsun, şampiyonluğu kaydeceğiz' gibi bir durum olduğunu düşnmüyorum. Durum aynen 'hadi fark yaratalım' şeklinde. Macaristan için bazı yeni parçalarımız var ama ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz. Bekleyip görmeliyiz."

"Önümüze bakmalıyız. Sade iki hafta uzaklıkta, yani çok da uzun bir süre değil. Aero pakedindeki bir şey yeni ve (Hungaroring) sıcak bir pist. Bu yüzden orada hızlı olmayı umalım, çünkü öyle olmazsa sorunumuz var demektir."

"Umarım orada iyi bir hava olacak. Orada bir yarış kazandım ve ıslaktı. Umarım bu tekrarlanmaz, yani ıslak olması. Bu son iki yarış oldukça zor geçti"

"Bu kadar çok olmasını düşünmüyordum ama oldu. Umarım Macaristan'da hava sıcak olur ve eğer sıcakta hızlı olamıyorsak, sorunumuz vardır. Ama rekabetçi olacağımızı düşünüyorum"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -