• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Brawn Gelişim Stratejisini Gözden Geçirecek

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Temmuz 11, 2009 No comments

Brawn GP, Red Bull'un üstün performansının önümüzdeki yarışlarda da devam etmesi halinde 2009'a ayırdığı kaynaklara takviye yapacak.

Red Bull aracı, Silverstone'da yapılan büyük gelişim ardından oldukça üstün performans sergiledi ve bu üstünlük Almanya'da da var gibi görünüyor.

Brawn, gelişim hakkında son kararı Macaristan yarışının ardından verecek.

Brawn "Bazı iyi adımlarımız var. Macaristan'da yeni bir zemin, motor kapağı ve yeni kanatlar olacak ve açıkçası bu sene ile gelecek sene arasında denge kurmaya çalışıyoruz."

"Yapacaklarımız önümüzdeki 2 yarışa bağlı olacak ancak belki bu yarışların ardından bu seneye biraz daha geri dönebiliriz ancak karar bakımından dengeyi korumaya çalışacağız. Eğer yapmak zorunda olduğumuzu hissedersek son 4 yarışa da yeni şeyler getirebiliriz."

"Bu sene ve gelecek sene yapmak istediklerimiz konusunda dengeyi korumaya çalışıyoruz. Ancak FOTA ile alınan kararlar çerçevesinde kaynağımız daha fazla olsa bile rüzgar tünelinden daha fazla yararlanamayız."

"FOTA'nın yaknak limitine oldukça yakın çalışıyoruz ve Red Bull'un da öyle olduğunu biliyorum bu yüzden rüzgar tünelinde ekstra çalışma şansımız yok. Bu yüzden kararlar önümüzdeki hafta alınacak ve bu sene ile gelecek seneki araçlara ne kadar çaba harcayacağımızı göreceğiz." dedi.

Brawn'ın arka plana düşmesinde temel sebep olarak lastikleri ısıtma gösterilse de Brawn tek nedenin bu olduğunu düşünmüyor.

Brawn "Fark olduğunu düşünüyorum. Araçlarında iyi gelişim gösterdiler. Eğer Türkiye'ye bakarsanız araçlar İstanbul'da daha benzerdi, yarış için daha iyi bir ayarımız vardı ve havanın sıcak olması ile bizim lehimize çalıştı ancak Silverstone'da oldukça büyük adım attılar."

"Bizden uzaklaştılar ve burada sonuna kadar zorlamalıyız. Eğer farklı koşullar olursa bu bize iyi fırsatlar sunabilir ve mümkün olduğu kadar kısa sürede getirmemiz gereken bazı güncellemelerimiz olacak."

"Araçların oldukça yakın olduğu bir kaç yarış oldu. Büyük güncellemelerimiz yoktu ve Macaristan için bir büyük güncelleme olacak. Oldukça yakındık ve onlar Silverstone'da çok büyük adım attılar."

"Aynı zamanda bizim için olağan olmayan 2 soğuk yarış oldu ve bu da farkı büyük gösterdi. Cuma günü 11 dereceydi, bu sinirbozucu ancak şampiyonada bunlarda yer alıyor.Biz ön lastikler 50-60 derecedeyken yarışıyorduk ancak bu ümit vermiyor. Her şeyin yolunda ilerlemesi için 70-80 derece olmalı." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -