• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Türkiye GP Öncesi Toyota

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 02, 2009 No comments

Jarno Trulli: "Bu haftasonu güçlü bir sonuç alacağımızı umuyorum. Monako takımdaki herkes için zordu ama bu şimdi geçmişte kaldı ve gelecek yarışa bakıyoruz. Monako, Formula 1'de benzersiz bir yarış ve İstanbulpark, çok farklı. Bu yüzden bu haftasonu çok daha rekabetçi olacağımızdan eminim."

"Takımlar klasmanında üçüncüyüz ve bu da bizim genel olarak bu sene iyi durumda olduğumuzu gösteriyor. Sezon başındaki performans seviyemize dönmemiz önemli. İstanbul, favori pistlerimdem biri ve orada geçmişte pek şansım olmadı ama bunu değiştirmeye kararlıyım"

"8.viraj, pistin en zorlayıcı yeri ve aracımızı oraya göre iyi ayar yapmamız gerekiyor, gerçekten hızlı gitmeniz için iyi dengeye sahip bir araca sahip olmanız gerekiyor. Antrenmanlara başlayıp nerede olduğumuzu görmek için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu haftasonu geri dönmek için çok heyecanlıyım"

Timo Glock: "Türkiye'ye büyük bir kararlılıkla gidiyorum çünkü Monako, beklediğimiz tipte bir haftasonu değildi ve ait olduğumuz yere geri dönmeyi hepimiz dört gözle bekliyoruz. Takımdaki herkes yarışmak ve başarılı olmak konularında gerçekten tutkulu, bu yüzden Monako'daki haftasonu bizi biraz incitti ama bunun yanında gelişmek için daha da motive sağladı. O zamandan sonra biraz fabrikada zaman geçirdim ve yardım etmeye çalıştım. Orada takımın başarılı olması için herkesin herşeyini verdiğini görebiliyorum"

"Açık bir şekilde bu haftasonu puanlara geri dönmek istiyoruz ama gerçekten asıl amacımız bundan daha fazlası. Sonuçta podyum mücadelesinde olmak istiyoruz. Şu andaki mücadele çok yakın, bu yüzden neler olacağını tahmin etmek zor ama kesinlikle büyük bir gelişim bekliyoruz. Türkiye'de gridin doğru ucunda mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum"

John Howett: "Açık bir şekilde Türkiye'de Monako'dakinden çok daha iyi bir performans bekliyor ve istiyoruz. Monako bizim için kabul edilemezdi. İspanya ve Monako'da gördük ki düşük hızlı sektörlerde yeteri kadar iyi değiliz. Bunun nedenini anlamak için yılmadan bıkmadan çalıştık"

"Çekişin etkisi gibi görünüyor ve bu, Monako'da daha da arttı. Bir düzlük testi yaptık ve bu da bize çözüm bulmamız açısından bilgi verecek. Türkiye, Monako'dan çok farklı bir piste sahip ve güçlü olacağımız konusunda çok iyimserim"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -