• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Türkiye GP Öncesi Force India

Posted by éndér_48 on Çarşamba, Haziran 03, 2009 No comments

Adrian Sutil

Monaco Grand Prixhaftasonun nasıl geçti?

AS: Benim için inişli çıkışlı bir yarış oldu. İlk kez ikinci senasa kalmış olmaktan memnundum ve yarış için sabırsızlanıyordum ama sonucu biraz hayal kırıklığı oldu. Yine de rakabetçi bir hızımı vardı ve Giancarlo da güçlü olduğumuzu gösterdi.

Türkiye'de hedefiniz ne olacak?

AS: Temel güncellemeler Silverstone'da olacak bu yüzden bu haftasonu performans hakkında gerçekçi olmalıyız. Zorlamaya devam etmeli ve yarışta iyi olmak adına yine güçlü bir sıralama performansı sergileyebilmeliyiz. Pisti seviyorum ve bazı virajlarda geçiş imkanı mevcut bu yüzden güzel mücadeleler olabilir ve yukarı tırmanabiliriz.

Giancarlo Fisichella

Monaco senin için harikaydı. Geriye baktığında şu an neler hissediyorsun?

GF: Tüm haftasonu aslında çok iyiydi. Orada iyi olacağımızı tahmin etmiştik ve bazı gelişimler vardı. Daha önce de orada iyi sonuçlar almıştım. İkinci seansa kalmak büyük başarıydı, takım olarak iki araçla orada olmak ise daha büyük başarı. Yarışta iyiydim, Bourdais'i zorlayıp, üzerinde baskı uygulayabildim. Belki başka bir pist olsa geçmenin bir yolunu bulabilirdim. Ama dokuzunculuktan memnun olmalıyız. Bu sonuç bu sezon pist üzerinde aldığımız en iyi sonuç.

En yakın rakiplerinin kimler olduğunu söyleyebilirsin?

GF: Monako'ya bakarsak Toro Rosso ve Williams ile az çok aynı hızda olduğumuzu söyleyebilirim. BMW ve Toyota'yı geride, bizim arkamızda görmek şaşırtıcı oldu ama onlar güçlü takımlar ve kaynakları var. Onları uzun süre devre dışı göremezsiniz.

Türkiye'deki sıradaki yarış hakındaki düşünceleriniz neler?

GF: Türkiye'den oldukça zevk alıyorum. Fiziksel bir pist, adrenalin dolu. Orada 2005'te dördüncü olarak iyi bir sonuç almıştım. Bu yarış için çok fazla güncellememiz yok bu yüzden zorlu olacak ama bir kez daha zorlamamız gerekecek. Tekrar iknci seansa kalmayı çok isterim ama cuma günü sonrasında nereden olacağımızı öğreneceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -