• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Massa Dörtte Dört Yapmak İstiyor

Posted by éndér_48 on Çarşamba, Haziran 03, 2009 No comments

Felipe Massa, Monako'da takımının bu sezonki en güçlü sonucunu almasının ardından Türkiye'de zafer için mücadele etme konusunda umutlu.

Massa'nın dördüncü olduğu Monte Karloda'daki yarışta takım arkadaşı Kimi Raikkonen podyuma çıkdı.

Cadde pistindeki yarışta BrawnGP'nin en büyük rakibi olarak Ferrari göründü. İtalyan takım, İspanya'daki güncellemelerina rdından ilerlemesini sürdürdü.

İstanbul Park'ta son üç yarışı kazanan Massa, Ferrari'nin gelişim göstermeye bu haftasonu da devam edeceğini belirtti ve bir başka zafer için mücadele etmeyi umduğunu söyledi.

Massa: "İstanbul için, aerodinamik anlamda gelişim olacak ve bu bizi daha da ileriye götürecek. Bu gelişim fabrikadaki çalışanlarımızın yaptıklarına bağlı."

"Mümkün olduğu kadar kısa sürede gelişmek ve galibiyet mücadelesi vermek istiyoruz. Eğer Türkiye'de kazanma şansımız olursa bu harika olacak."

"Bu pisti seviyorum ve kendimi rahat hissediyorum ancak diğer pistlere göre nasıl daha iyi olduğumu bilmiyorum."

"Ben hızlı ve akıcı pistleri tercih ederim ve burada tüm virajları hissedebiliyorum. Burada pistin belli yerleirnde iyi olmak yetmiyor. Aynı zamanda aracı ayarlama konusunda da iyi bir yön bulduğumu düşünüyorum." dedi.

Massa, Monaco'daki gelişim ile cesaretlendiklerini ve trafiğe takılmasa 2. bile olabileceğini söyledi.

Massa "Sezonun ilk bölümünün ardından gerçekten olumlu şeyler söyleyebilmek güzel. Monaco'da 3 ve 4. olduk ve en hızlı zamanı kaydettik, bunlar olumlu olmak için yeterli nedenler."

"Ferrari olarak kazanmaktan başka bir çaremiz yok ancak sezon başlangıcına bakarsak önümüzdeki yarışlar için iyimser olmaya nedenlerimiz var."

"İspanya ve Monaco arasında araç kesinlikle gelişti ve Monte Carlo caddelerinde daha rekabetçiydik... 2. olabilirdik ancak en önemlisi Brawn'lara daha da yaklaştık ve önümüzdeki yarışlarda daha rekabetçi olabiliriz." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -