• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Hamilton, Evinde de Sıkıntı Yaşayacağını Düşünüyor

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 09, 2009 No comments

Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton, dört gözle beklemesine rağmen evindeki yaışın bu sezonki en zorlarından biri olmasını bekliyor.

Türkiye'de geçen haftasonu 13. olan McLaren pilotu, Silverstone'nin yüksek hızlı virajlara sahip karakterinin aracını daha da zor durumlara düşüreceğini kabul etti.

Hamilton: "Gelecek haftasonunun tamamıyla çok zor olacağını bekliyoruz. İlk olarak Silverstone, takvimdeki en hızlı yerlerden biri ve hızlı virajlarda aracımı iyi değil, bu açık"

"Ayrıca orada KERS'ten faydalanmak da diğer pistlere göre zor. Çünkü pek fazla sert fren yeri yok, fikriniz olsun diye söylüyorum Luffield'in çıkışından Stowe'ye kadar frene dokunmuyoruz, yaklaşık yarım tur; ve KERS'in tetiklemesinden faydalanabileceğiniz uzun düzlükleri takip eden yavaş çıkışlar da yok"

"Zor olacak ama kendi evimde, ülkemdeki taraftarlarımın önünde yarışmayı dört gözle bekliyorum."

İlk 7 yarışta sadece 9 puan alabilen Hamilton, zor bir dönemden ilk kez geçmedini belirtti.

Dünya şampiyonu, sonunda işlerin yoluna gireceğini söyledi.

Hamilton: "Bu senenin benim Formula 1'deki ilk zor sezonum olduğu doğru ama kariyerimdeki ilk değil. Zor ve çetin yıllarım olmuştu."

"Karting ve küçük formula dönemlerimde de zor zamanlarım olmuştu. Bir çok üst düzeyde takımda yer alıp harika araçları kullanarak kariyerim boyunca çok şanslı zamanlarım da oldu. Bu karakterinizi geliştiriyor, bazı iyi seneleriniz olur ve bazı kötü seneleriniz de. Ama iyi ve kötülerden ders aldığınız sürece, daha güçlü bir insan haline gelirsiniz."

"Her bir gün daha iyi bir insan ve daha iyi bir pilot olmayı düşünüyorum. Takımla bazı muhteşem zamanlarımız oldu ve o günlere yakında döneceğimizden eminim. Bu arada önlere geri dönmek disiplin, azime ve sıkı çalışma gerektiriyor."

"Bu sene bunu yapamayabiliriz ve Silverstone'nin pakedimiz için zor olmasını bekliyoruz"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -