• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Britanya GP Öncesi Williams

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 16, 2009 No comments

Nico Rosberg: Silverstone harika bir pist ve gerçekten pilotları zorlamayı başaran bir kaç pistten birisi. Oldukça farklı bir yapısı var ancak gerçekten hızlı virajlardan oluşuyor. Bu sene aracımız bu tip pistlere daha uyuyor bu yüzden Silverstone'a geçen seneye göre daha iyimser gidiyorum.

Ayarlar için yüksek hızlı virajlar dikkate alınsa da, oldukça yavaş 3. sektörde dikkate alınmak zorunda. Rekabetçi bir tur zamanı için oldukça dengeli bir setup ayarlamalıyız. Silverstone'da geçiş kolay değil bu yüzden burada sıralamalarda önemli.

Ben Alman olsam da burada Britanyalı takım ile Britanyalı taraftarlar karşısında yarışmak heyecanverici. Silverstone'daki hava inanılmaz ve fabrikadan piste gelecek olan bir sürü kişiyi biliyorum.Onların bu seneki tüm çalışmalarına ödül olarak pazar günü iyi bir sonuç almak harika olur.

Kazuki Nakajima: Silverstone en eski pistlerden birisi ve gerçek pilot pistlerinden birisi ve orijinal yapısını hâla koruyor. Bu yüzden pilotlar ve araç üzerinde özellikle de lastikler üzerinde oldukça zorlayıcı. Tüm yüksek hızlı virajlar lastikler üzerinde çok baskı uyguluyor bu yüzden buna dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda hava koşullarını da yakından izlemeliyiz.

Herkes yaz mevsiminin ne kadar tahmin edilemez olduğunu biliyor bu yüzden herşey olabilir. Silverstone aynı zamanda çok fazla rüzgara maruz kalıyor ve bu da aracı etkileyebilir bu yüzden aracı ayarlarken buna da dikkat etmeliyiz.

Silverstone'da gerçekten keyif alıyorum. Bir kaç seneden beri Oxford'da yaşadığım için Britanya GP Japonya GP'sinin ardından benim kendi evimdeki yarış oluyor. Britanyalılar gerçekten Formula 1'i seviyor bu yüzden buranın Türkiye'den daha canlı olacağı kesin! Williams'ın Silverstone'da çok büyük tarihi var, 1979'da ilk yarışı kazandı ve daha sonra 100. yarışını burada kazandı. Bu yüzden takım için biraz özel bir hafta sonu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -