• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 İngiltere GP Öncesi - McLaren - Mercedes

Posted by éndér_48 on Pazar, Haziran 14, 2009 No comments

Lewis Hamilton: " Silverstone'da yarışmak hakkında iki harika şey var, taraftarlar ve pistin kendisi. Silverstone'daki Santander İngiltere Grand Prix'ini görmek için ülkenin ve dünyanın her yerinden ziyarete gelen insanları görmek ve onlarla tanışmak harika. Aracın içindeyken, pankartları dalgalandıran ve tezahürat yapan taraftarları açıkça görebiliyorum. Her tur benimle yarışıyorlarmış gibi, olağanüstü!

" Pistte sürmekte olağanüstü. Silverstone'u seviyorum, sürmek için muhteşem bir yer. Copse, Becketts ve Bridge kesinlikle muhteşem, son hızla dönülen virajlar size gerçekten Formula 1 aracının tutunmasını ve gücünü gösteriyor. Yarış için kusursuz bir yer, bu yüzden umalım ki bu pistte son kez yarışıyor olmayalım."

Heikki Kovalainen: " Silverstone: ne harika pist ama! Geçen sene burada ilk Formula 1 pole pozisyonumu kazandım ve limitte kullandığım ne kadar harika bir araç olduğunu hatırlıyorum. Hızlı virajları seviyorum, Formula 1 aracının gerekten en iyi olduğu hissettiği ve bütün vücudunuzun limitte olduğu an. Hızlı virajlarda aracımızın iyi olmayacağını bilsekte yarış pilotu olarak limitte kullanmak için zorluyoruz bu yüzden elimden geldiğince zorlayacağım. Birkaç hayal kırıklığıyla sonuçlanan yarışın ardından, kendi evinde yarışan bir takım olarak puanlarla dönmek harika olur."

Martin Whitmarsh - Takım patronu, Vodafone McLaren Mercedes:
" Evimizdeki yarış geçmişte büyük başarı gösterdiğimiz bir yer. Kazandığımız 14 Britanya Grand Prix'inin 12'sini Silverstone'da elde ettik. Yakın zamana bakarsak, elbette, Lewis'in geçen yıl yağmurda kazandığı harika galibiyet var, Formula 1'in şimdiye kadarki en iyi yağmur performansıydı. Bu sene Türkiye'de zorlandığımızı gördük, evimizde daha iyisini yapmak için kararlıyız."

Norbert Haug - Başkan yardımcısı, Mercedes-Benz Motorsporları: " Silverstone kendine özgü yapısıyla harika bir pist. Lewis'in yağmudaki muhteşem zaferiyle bu geleneksel pistte çok sevilen hatıralara imza attık, geçen yıl bir dakikanın üzerinde bir farkla ikinci pilotun önünde yarışı tamamladı, kesinlikle en unutulmaz andı. Bir yıl sonra bununla birlikte kazanacak pozisyonda olmayacağız. Sezon başladığından beri gelişimin yakalama içerisindeyiz. Yeni teknik kurallarla en iyi teknik pakete sahip olmayı başaramadık halbuki geçtiğimiz yıl eski düzenlemelerle dünya şampiyonluğu için mücadle eden kazanan bir araç yaptık ve kazandık."

" Yine de takıdaki herkes liderle olan farkı azaltmak için azaltmak için çok iyi motive olmuş durumda. Şu anda zor zamanların deneyimini yaşıyoruz fakat bu bizim için yeni değil: 2006 galibiyet kazanılmayan bir yıl oldu ve 2007'de hedefimizi bir puanla kaçırdık ve ardından 2008'de Lewis le dünya şampiyonluğuna ulaştık. Sakin bir şekilde çalışıyoruz, odaklandık ve işimizi yapmak için konsantre olduk. Bunu yapmayı başaracağız fakat kesinlikle tek gecelik bir iş değil."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -