• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Vettel Pist Üzerinde Çalışamamaktan Yakınıyor

Posted by éndér_48 on Perşembe, Mayıs 21, 2009 No comments

Sebastian Vettel, Monaco Grand Prix'i antreman seansında yaşadğı motor sorunu nedeniyle pist üzerinde çalışamamanın yasını tutuyor. Red Bull pilotu Renaultmotoru iflas etmeden önce birinci antreman seansında 16 tur tamamlayabildi.

Bununla birlikte Vettel daha iyi bir ikinci seans geçirdi ve 33 tur tamamlamayı başardı. Günün sonunda ise en hızlı altıncı isim olarak zaman çizelgesinde yerini aldı.

" Sabah bir motor sorunu yaşadık, bu da bize pist üzerinde çalışma kaybına mâl oldu. Bu tip şeyler araçlar için olduğu gibi pilotlar için önemlidir, burada iyi bir ritim yakalamanız gerekiyor. Her şeye rağmen çocuklar aracı onarmayı başardı, son dakikalara girildiğinde bazı bölümlerin oldukça aldatıcı olduğunu düşünüyorum, bu yüzden koly değildi."

" Fakat bna rağmen oldukça fazla tur tamamlamayı ve fazlaca veri toplamayı başardık, bunun içinde farklı lastik bileşenlerinin değerlenirilmesi de yeralıyor, bu yüzden iyi bir durumdayız fakat elbette her zaman zirvede olmak istiyoruz.

Takım arkadaşı Mark Webber aracındaki sorun nedeniyle sürüşünü kısa kesmek zorunda kalmasının ardından karmaşık duygular içerisinde. Avustrlyalı pilot günü on ikinci sırada tamamladı.

" Biraz karmaşık bir gündü. Harika bir sürüş gerçekleştiremedik, ilk seansta dayanıklılığa bağlı olarak. Sabah seansı boyunca aracın arka bölümünde vibrasyon vardı bu yüzden erken durmak zorunda kaldık fakat çocuklar harika bir iş çıkardı ve aracı öğleden sonraya yetiştirdiler. Yapabildiğimiz kadar fazla tur attığımız için iyi bir dönüş olduğunu düşünüyorum."

" İkinci seansta esas tur derecelerini yapamadık, sonlara doğru sarı bayraklar altında tur attık fakat uzun süüşler iyiydi ve cumartesi günü için incelemek adına oldukça fazla veri topladık. Burada çok yakın ve rakebetçi bir ortam olacak gibi görünüyor bu yüzden heyecanlı bir yarış olacak."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -