• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Parr: "Williams FOTA'yı Bölmeye Çalışmıyor"

Posted by éndér_48 on Perşembe, Mayıs 28, 2009 No comments

Williams CEO'su Adam Parr, 2010 F1 Dünya Şampiyonası'na başvuruda bulunarak FOTA'yı bölme niyetinde olmadıklarını söyledi.

Şu andaki takımlar içinde Williams, gelecek senenin şampiyonasına başvuruda bulunan ilk isimdi. Bu başvurunun ardından da takım, FOTA tarafından askıya alınmıştı.

Telegraph'a konuşan Parr: "Şunu açıklamak istiyorum ki Williams tarafında böyle bir gündem yok. Takımları ayırmaya çalışmıyoruz. Onların akıllarını çelmeye çalışmıyoruz bile"

"Takım olarak belli bir felsefemiz var ve bu, kaçınılmaz ve gerekli bir gelişme. Diğer takımlar farklı görüşte olabilir. Buna tamamıyla saygı duyuyorum"

"Bunu çözmek için büyük bir şans olduğunu hissediyoruz, mevcut takımlar ve yeni 1 veya 2 takım, gelecek sene gridde yerini alacak diye umuyoruz"

CEO Parr, FOTA'nın diğer üyelerinin Williams'a karşı kötü hislere sahip olmadığını da ilave etti.

Parr: "Eğer kötü duygular varsa da, kesinlikle bize ifade edilmemiştir. Bunu biraz sebep-sonuç ilişkisinde düşünüyorum"

"Eğer takımların çoğu belli bir yönde gitmek ister ve azınlık içindeki takımlardan biri farklı bir şey isterse FOTA, o tarafın devam eden üyeleri tarafından zayıflatılabilir; bunu kabul ediyorum"

FOTA Çarşamba günü Londra'da toplandı ve FIA ile bir anlaşmaya varmak için çalışmalarını sürdürdü.

Parr, bu toplantıda FOTA'nın içindeki durumlarının da görüşüldüğünü belirtti.

Parr: "Frank (Williams) ve ben ikimiz de oradaydık. Gündemdeki ilk konu, bizim FOTA içindeki devam eden ortaklığımızdı. Pazartesi günü yaptığımızın nedenlerini açıkladık ve sonrasında onlara odayı terk etmemizi önerdik"

"Bir süre sonra tekrar içeriye çağrıldık, çok nazik bir şekilde bize 'yönetim kurulu ile görüşmeler sürerken bizim bunun bir parçası olmamamızın daha iyi olacağı' söylendi."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -