• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Hamilton, Monaco Mücadelesi Konusunda İyimser

Posted by éndér_48 on Perşembe, Mayıs 21, 2009 No comments

Son Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton, ilk antrenmanların ardından Monaco'daki şansları konusunda oldukça iyimser.

Hamilton " Aracı daha yukarıya çıkarma hafta sonu daha iyi mücadele konusunda iyi bir şans veriyor ancak diğerleri de güçlü görünüyorlar. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı ve adım adım daha hızlanmalıyız. Ancak bakalım diğerleri neler yapacaklar." dedi.

Hamilton, downforce eksikliğinin kendilerini hızlı virajlarda etkilediğini düşünse de, Mclaren aracının bazı bölümlerde rakiplerine göre daha iyi olduğunu söyledi.

Hamilton " Mekanik yol tutuşumuz oldukça iyi. Burası oldukça tümsekli ve yüksek hızlı virajlarda hâlâ çok fazla çalışmamız lazım. 3, 12, 13, 14. gibi yüksek hızlı virajlarda 0.2 - 0.3 sn kaybediyorum."

" Küçük küçük de olsa diğerlerini yakalamak için çok zorluyorum ancak aracımızda tam olarak istediklerimiz yok. Diğer bazı alanlarda rakiplerimize göre daha iyiyiz. Daha iyi bir mücadele umuyoruz." dedi.

Hamilton bugünkü sonuç ile Q3'e kalmalarının daha rahat olacağını düşünüyor.

Hamilton "Bugünkü sonuçlara bakarsak Q3 bu hafta sonu Barcelona'ya göre daha rahat olacak ve sıralamalara geçtiğimizde bunu göreceğiz. Burada en önemli şey ilk çizgi olmasa bile öndekine mümkün olduğu kadar yakın olabilmek. Ancak Brawnları yenmek yine zor olacak." dedi.

" Çok fazla trafik vardı fakat bu Monaco için normal. Bugünkü turlar bize burada daha rekabetçi olacağımızı söylüyor. Takım çok iyi çalıştı ve bu sabah boyunca aracım iyi durumdaydı. İstikrarlı gelişim göstermiş olmamız en önemlisi, set up üzerinde iyi ilerleme kaydettik ve her turda aracın içinde ve pistte kendimi rahat hissettim. Aracımızın davranışı her yerde iyi gibi görünse de hala yapılması gerekenler var, haftasonu boyunca mucizeler yaratamayız.

Takım arkadaşı Heikki Kovalainen de aracın genel durumundan memnun bir görüntü çizmesine rağmen hala yapmaları gereken işler olduğunu sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -