• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Hamilton "Artık Daha Güçlü Birisiyim"

Posted by éndér_48 on Cuma, Mayıs 22, 2009 No comments

Lewis Hamilton, kendisi için çok zor geçen bir kaç haftanın ardından artık daha güçlü olduğunu söyledi.

Sezon başında yaşananların ardından Hamilton, yarış hafta sonlarında daha az ön plana çıkmaya çalıştı.

Hamilton "Tüm bu deneyimlerle çok geliştim. Ben mükememl değilim, politikacı değilim ve yanlış şeyler söyleyebilirim. Herkesin de bu şekilde olabildiğine eminim."

"Bu tür deneyimlerinizden öğrenmeye çalışırsınız, kendinizde tutar ve büyümeye çalışırsınız. Hâlâ gurur duyduğum bir dünya şampiyonluğum var. Ben artık bunun üstüne tuğla koymaya çalışıyorum. Eğer geçen seneki gibi bir aracım olsaydı yine aynı şekilde harika bir pozisyonda olabilirdim." dedi.

Hamilton ayrıca son yarışlardaki medya toplantılarına katılmadığı için özür diledi.

Hamilton "Bazı yaşananları analiz etmek için biraz zaman ayırdım ve ne olup bittiğini anlamaya çalıştım. Böylece bunlara büyüyebilirim. Yaşananları analiz etmeli ve aynı hatayı tekrar etmemeliyim."

"Sezona harika bir başlangıç yapmadık ancak bunu herkes biliyor. Çok, çok zordu. Sezon ilerledikçe daha da heyecanlı oluyor. Bunu dışarıdan göremeyebilirsiniz ancak çok büyük adım attık ancak burada pistin karakteristiğinden dolayı çok büyük olmayabilir. Ancak harika gelişim gösterdik ve bu heyecanverici bir şey." dedi.

Hamilton sezon başından beri kendisine olan ilgiye de şaşırdığını söyledi.

Hamilton "İnsanlar yıldız olsak da normal bir hayat yaşadığımızı anlamıyorlar. Biz de tatile gidiyoruz ancak normal yaşantımız sizinkilerin aynısı. Ben normal birisiyim. İnsanlar bana bakıyorlar ve yıldız görüyorlar ancak süper bir insan bekliyorlar. Ancak ben normal bir insanım. Ben de geçmişte bu hatayı yaptım. Sonuç olarak herkes insan." dedi.

Hamilton, tüm zorlukların üstesinden gelmede kendisine yardımcı olan babasına övgülerde bulundu.

Hamilton "Babamla birlikte harika bir ilişkimiz var ve olanlar ilişkimizi güçlendirme dışında bir zarar vermedi."

"Babam olmadan burada olamazdım. O kemik kişilerden birisi. O hiç hata yapmadı. Tüm kariyerim boyunca her yarışıma geldi ve8 yaşından bu yana bir çok yarışa katıldım. Her zaman beni destekledi."

"O hatalı ya da doğru olayım her zaman beni destekledi. Herşeyin üstesinden gelmemde yardımcı oldu. Yaşamımda çok önemli bir yere sahip." dedi.

Ron Dennis'in ayrılığı hakkında konuşan Hamilton "Ron'u özlüyorum. O babamla aynı duyguları vermiyor çünkü babam en baştan beri yanımdaydı."

"Ron ise GP2 ve F1 gibi tek koltuklu araçlar ile benle daha fazla ilgili olmaya başladı. Ron ile ilişkilerim hâlâ çok sağlam. Onun etrafta olmasını özlüyorum. O olmadan padok biraz daha boş gibi." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -