• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

'Hafif' Rosberg, Williams'ın Güçlü Olduğunu Söylüyor

Posted by éndér_48 on Perşembe, Mayıs 21, 2009 No comments

Nico Rosberg perşembe günü Monaco antreman seansında aracının normalde hafif olduğunu kabul ediyor fakat Williams pilotu takımın önceki yarışlara oranla daha iyi bir durumda olduğunu iddia ediyor.

Alman pilot hafif yakıt yükünden dolayı bu sezon birçok antreman seansını lider tamamladı ve perşembe günü Monte Carlo'da bir kez daha zirveeki isimdi. Bununla birlikte Rosberg arcın yine hafif olduğunu ve bu kez aracın hızının daha güçlü olacağını söyledi.

" Harika. Gerçekten eğleniyorum. Bugün çok rekabetçiydi ve bugün burada olan herkesin vücudunda bu sıcklığı hissettiğinden eminim fakat burada bu normal, limiti bulmak zorundasınız. Ve bizim için oldukça iyiydi, Oldukça zayıf başladık ve aracın içinde rahat değildim fakat bazı büyük değişiklikler yaptık ve bazı şeyleri geliştirmeye başladık, ve sonunda güçlü görünüyoruz, açıkca benim beklediğim gibi, ve diğer haftasonlarına göre arka sıralara yakın olmayacağımızı düşünüyorum."

" Bugün kesinlikle birkez daha diğerlerinden daha hafiftik, birinci olmamızın sebebi bu, fakat normalden daha hızlı olduğumuzu hissediyorum ve arka sıralarda olmayacağız, sıralama turlarında ilk beş için mücadele edebileceğimiz umuyorum, bu harika."

" Burası benim evim bu yüzden burada sürmekten keyif alıyorum. Mücadeleci bir pist ve çok, çok zor. Favori bölümüm limandaki şikan, çok iyi fren yapmanız gerekiyor, gerçekten erken çıkmanız gerekiyor. Monaco Monaco'dur, çok özel ve bunun gibi bir yerin kalması gerekiyor."

Rosberg diğer birçok pilot gibi lastikler konusunda bazı sorunlar yaşadığını kabul etti.

" Çok büyük ufalanma sorunu yaşadık, uzun sürüşlerde arka lastikler tamamen bitmişti."

Alman pilot ayrıca Williams'ta olmaktan mutlu olmadığı konusundaki söylentileri önemsemedi.

" Benden yana bir hoşnutsuzluk yok. Herhangi bir şey söylemedim, Williams geçen seneden bu yana çok büyük adımlar attı, geçen yıl sıralamalarda on altıncı oluyordum ve bu sene sıralama turlarında her yarışta ilk on için savaşıyoruz ve her yarışta puan kazanma şansımız var, bu yüzden büyük bir adım."

" Bundan memnunum, puan için savaşmaktan mutluyum ve burada Monaco'da bana daha iyi bir araç verdiler bu yüzde şu anda takımda harika hissediyorum ve gerşekten eğleniyorum."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -