• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Formula 1 ve All Stars Takımlarında Oynayacak İsimler Belli Oldu...

Posted by éndér_48 on Cuma, Mayıs 29, 2009 No comments

Kimi, Dünya’nın en ünlü F1 pistlerinin hızına erişilemeyen şampiyon pilotu, kimi ise futbol dünyasına, adını altın harflerle yazdırmış ünlü bir futbolcu, bazısı kalemiyle profesyonelliğini zirveye taşımış, bazısı ise sesiyle halka mal olmuş isimler. Hepsi alanında şöhret olmuş bu isimler, tek bir amaç için Ali Sami Yen’de 3 Haziran 2009 tarihinde buluşuyor. Amaç “Tüm Dünya Çocuklarına Yardım” ve onlara kimsesiz olmadıklarını gösterebilmek…. İlki 2007 yılında yapılan ve büyük ilgi çeken Formula Futbol Şöleni’nin ardından, geçen sene 7 Mayıs’ta yapılan maçta Formula takımı ile All Stars takımları arasındaki karşılaşmayı Formula pilotları 8-3 kazanmıştı. Hatırlanacağı üzere Formula takımının gollerini Alonso, Luizzi (3), Fisichella (3) ve Vettel atarken, All Stars takımının golleri Tanju Çolak'ın oğlu Anıl, Mahsun Kırmızıgül ve Mehmet Özdilek'ten gelmişti.

Formula pilotları, zaman zaman yaptıkları hareketlerle alkış alırken, özellikle İspanyol Alonso ve İtalyan Fisichella, attıkları goller ve gösterdikleri performansla göz doldurmuştu. 2007’de yapılan ilk maçı 8 – 5 kazanan takım ise Formula Pilotları olmuştu. Bu sene yeni bir heyecan ve yeni bir mücadele bizleri bekliyor. Bu organizasyonda dikkat çeken bir diğer nokta ise Allstar takımının formalarının Diadora tarafından hazırlanıyor olması. Aynı zamanda (TOSFED)Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun 2009 Formula 1™ ING Türkiye GP’sinde resmi kıyafet sponsoru olan Diadora, Türkiye GP’sinde sportif görevlilerin t-shirt ve şapkalarını veriyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından, ülkemizde üçüncü kez gerçekleştirilecek bu maçın bilet satışlarından elde edilen gelir, yardım kuruluşlarına bağışlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü’nün destekleriyle organize edilen ve saat 20:00’de başlayacak organizasyonun biletleri, Biletix (www.biletix.com) gişelerinden satışa sunuldu.

MAÇ KADROLARI

2009 ALL STARS TAKIMI *

ERHAN ÖNAL
CÜNEYT TANMAN
FEYYAZ UÇAR
NURETTİN YILDIZ
RIDVAN DİLMEN
ŞİFO MEHMET
ALİ GÜLTİKEN
YAVUZ SEÇKİN
KEREM ALIŞIK
MAHZUN KIRMIZIGÜL
YALÇIN DÜMER
ZAFER ÖĞER
TÜRKAY UYGUN
BEHZAT UYGUR
FATİH ALTAYLI
ÜMİT AKTAN
ARİF ERDEM
SEMİH YUVAKURAN
* Kadrolar ileriki tarihlerde netleşecektir.


NAZIONALE PILOTI FUTBOL TAKIMI

MATTEO MUNARI (Kaleci)
FERNANDO ALONSO
NİCO ROSBERG
FELIPE MASSA
IVAN CAPELLI
ING. BRUNO (RAI F1 muhabiri)
JASON TAHINCI
DI GRASSI
SEBASTIAN VETTEL
GIANCARLO FISICHELLA
JARNO TRULLI
VITALY PETROV
SANDRO COIS
MARO ENGEL
SEBASTIEN BOURDAIS
ALBERTO VALERIO
DAVIDE VALSECCHI

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -