• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Ferrari: "İspanya'da Tek Olumlu Şey Tempoydu"

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Mayıs 11, 2009 No comments

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, İspanya GP'nin İtalyan takım adına tek olumlu yönünün aracın hızını geliştirmiş olmaları.

Maranello kökenli takım Barselona'da da hatalarına devam etti. Fin pilot Raikkonen mekanik sorunla yarış dışı kaldı; takım arkadaşı Massa ise yakıt yetmezliği nedeniyle 2 sıra kaybetmek zorunda kaldı.

Sorunlara rağmen Ferrari, büyük güncellemeleri sayesinde tempoda gelişim gösterdiğini ortaya koydu.

Domenicali bu haftasonu tek bir olumlu noktanın olduğunu kabul etti.

Domenicali: "(Temponun) en iyi ve tek olumlu şey olduğunda şüphe yok. Bu haftasonu için çok önemliydi. Eğer sorun yaşamasaydı Felipe'nin podyum mücadelesinde olduğunu söyleyebilirim"

"Monte Karlo için hazırlıklarda bu olumsuz anları olumluya çevirmemiz gerekiyor."

Beş yarışta sadece 6 puan toplayabilecen Ferrari'nin takım patronu, şu andaki durumun kendileri için çok sancılı olduğunu kabul etti.

Domaniceli: "Çok sancı var. Eğer öyle değil dersem dürüstçe olmaz. Bir kere daha şu önemli ki bütün alanlarda sorumluluk sahibi insanlar, elinden gelenin en iyisini yaptığından emin olmalı"

"Burada onlara baskı kurmak için varım ama şüphesiz sorumluluğu alıp çok sıkı bir şekilde tepki verip çalışacak insanlara ihtiyacım var. Çünkü aksi takdirde zor olacak. Şüphesiz arkamıza bakarak, mümkün olduğunca kısa sürede ulaşmamız gereken bir hedef olmalı"

Domenicali, kendisi ve takımı için şampiyonanın bittiğini söyleyen Massa'nın yorumları hakkında cevap vermede temkinli davrandı.

Domenicali: "Herşeyden önce olan biteni evimizde görmek istiyoruz. Elimizden gelenin azamisini yaptığımızdan emin olmamız gerekiyor. Bu yüzden bütün performans seviyerlerinde, dayanıklılıkta, idarede vs. hazır olduğumuz zaman, umarım en kısa sürede oluruz, önümüze bakmalı ve nerede olduğumuzu görmeliyiz."

"Şüphesiz onlar (Brawn) dayanıklı ve çok hızlı. Bizim için ise durum tersi. Bu yüzden biz elimizden geleni yapacağız ve sonrasını göreceğiz"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -