• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Ferrari "Bu Sonuçlar Potansiyelin Kanıtı"

Posted by éndér_48 on Pazar, Mayıs 24, 2009 No comments

Ferrari takımı, Monaco'da sıralamalarda her iki aracı da ilk 5 aracına koymak ve Raikkonen'in pole pozisyonunu sadece 0.025 sn kaçırması ile F60'ın gelişimini kanıtladığını düşünüyor.

Takım patronu Stefano Domenicali "Bu iyi bir sonuç ve bu sonuç takımın iyi çalıştığını gösteriyor. Kimi'nin çok az farkla pole pozisyonunu kaçırmasından ve Felipe'nin neredeyse zor bir temiz tur atabilmesinden dolayı üzgünüz çünkü bu onun daha iyi sonuç almasını engelledi."

"Genel olarak memnunedici sonuç: Yarınki yarış için iyi pozisyonsayız ve geçen haftalarda aracımızda gelişim gösterdiğimizi kanıtladık."

"Hâlâ gidilecek biraz yol daha var ancak doğru yolda ilerliyoruz." dedi.

Kimi Raikkonen "İkincilik iyi bir sonuç ancak pole pozisyonunu çok az farkla kaçırdığım için üzgünüm. Burada 1 ve 2. sıra arasında çok fark var. Araç gelişti ve performans seviyesi bunu gösteriyor."

"Bugün araçta daha rahattık çünkü pistin yol tutuşu gittikçe arttı. Q1'de ilk sürüşümde bazı sorunlar yaşadım ancak daha sonrasında durum iyileşti."

"Sonunda bir tur daha atma şansı buldum ancak ilk virajda genişten döndüm: Daha iyi yapabilirmiydim bilmiyorum."

"Start çok önemli olacak ve buradaki kısa düzlükte KERS'in faydası olabilir ancak diğer yerlerdeki kadar olmaz. Aynı zamanda tekrar üst sıralar için mücadele etmek güzel, Kazanmak için çok çalışacağım çünkü önemli olan bu." dedi.

Felipe Massa "Bugünkü performansımız üst sıra mücadelesi verebileceğimizin kanıtı. İlk 3'e girebilirdik ancak hiç temiz bir tur atamadım çünkü bazen trafik vardı bazen aracım kaydı. Bu tür şeyler Monaco'da kolayca olabiliyor ve 5.likte başlangıç için iyi bir yer."

"Yarından eminim. Uzun bir yarış olacak ancak F60 rekabetçi bir araç. Adım adım alışkın olduğumuz yere yaklaşıyoruz."

"Q1'in başındaki kaza mı? Frenler yeniydi ve sert lastikler vardı ve ısıtmada zorlandım bu yüzden frene dokunduğumda lastikler kilitlendi ve bariyere vurdum." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -