• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Massa: Monaco, Ferrari İçin Dönüm Noktası Olabilir

Posted by éndér_48 on Salı, Mayıs 19, 2009 No comments

Felipe Massa, Monaco Grand Prix'i haftasonunun sezona kötü bir başlangıç yapan Ferrari takımı için dönüm noktası olabileceği konusunda son derece kararlı. İtalyan takımı ilk beş yarışta yalnızca altı puan topladı ve Massa İspanya Grand Prix'inde kendisiadına şampiyonluk umutlarının bittiği konusundaki endişeleri dile getirdi.

Massa şampiyona lideri Jenson Button'ın 38 puan gerisinde yeralırken Ferrari ise Brawn'ın 62 puan arkasında bulunuyor. Maranello kökenli takım bununla birlikte Barcelona'da daha iyi bir form sergiledi ve bunu yeni güncelleme paketine borçlu, Massa Monaco'nun Ferrari için toparlanma yarışı olabileceğini düşünüyor.

Gazzetta dello Sport'a konuşan Massa'nın düşünceleri şöyle: " Monte Carlo'nun bizim sezonumuz için gerşekten bir dönüş noktası olabileceğinin düşünüyorum. Aerodinamik pakette yeni birkaç güncellememiz olacak."

" Beklediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık sezona bununla birlikte çok fazla geliştik özellikle Montmelo'daki son yarışta bazı ileri adımlar attığımızı gördük. Bütün bu sebeplerden dolayı sezonun ilk podyumuna ve ayrıca geri dönüşümüz olacağına inanıyorum. Buradayım, yarıştan yarışa bütün takımla bazı şeyleri geliştirmek için savaşıyorum ve zorluyorum. Geri dönüş zamanı her zaman gelir ve bunun olacağından eminim. Bugün hiç olmadığı kadar fazla."

Massa kötü sonuçlara rağmen sürüşünden memnun olduğunu kabul ediyor.

" Sürüş stilime bakılırsa, olumlu olduğunu düşünüyorum: birçok yarış oradaydım, ilk beş arasında, sorunlar olmadan önce ve yarışı bitiremesem bile bu zaman zarfında F60'ın aerodinamik alanlarında ve diğer bölümlerinde çalışmaya devam ettik."

" İspanya Grand Prix'inden iyi duygularla ayrıldım, diğerlerinden farklı bir yarıştı. Takıma inanıyorum, bu yüzden hala gri döneceğimiz hesapları yapıyorum, her iki şampiyonada da markalar ve pilotlar."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -