• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Brawn Büyük Silahların Geri Dönmesini Umuyor

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Mayıs 25, 2009 No comments

Brawn, Ferrari, McLaren ve BMW Sauber gibi düşük performans gösteren büyük silahların en kısa zamanda mücadele dahil olmalarını umuyor çünkü bu şekilde kendi dünya şampiyonaları da değerlenmiş olacak.

Button'un sezonun şimdiye kadarki 6 yarışında 5 galibiyet çıkarmasıyla takım, her iki klasmanda da rahat bir şekilde liderliğini güçlendirdi.

Bununla birlikte CEO Nick Fry, Ferrari ve McLaren gibi devlerin geri dönmesiyle Red Bull'un puanlarından çalarak kendilerine faydalı olabileceklerini düşünüyor.

Fry: "Rd Bull'un geçmişteki kadar fazla puan toplamamamış olması her şekilde bir rahatlık verdi. Bizden sonraki takımın iki katından fazla puana sahibiz. ve bu, bizi çok iyi bir konuma getirdi."

"Olmasını umacağımız şey, bir çok takımın mücadeleye geri dönmesi ve sadece bizden değil, diğerlerinden de puanlar çalmasıdır. Bunu biliyoruz"

Brawn'ın her çeşit pist ve şartta hızlı olmasına rağmen Fry hâlâ temkinli tavrını koruyor.

Fry: "Hâlâ bu konuda gerçekçi olduğumuza inanıyorum ve özellikle Ferrari'nin çok güçlü bir şekilde geri döndüğünü biliyoruz. Gelecek iki pist tekrar çok farklı, bazı yerlerde çok hızlı ve bizim için şu anda yaptıklarımızı sürdürmek yine zor olacak"

"Bir başka övgü de Mercedes-Benz'e gitmeli diye düşünüyorum. Dikkat edildi mi bilmiyorum ama Jenson'un aracındaki motor, ard arda 3 yarış kazanan ilk F1 motoru. Performans, dayanıklılık ve uzun ömür açısından bu kadar iyi bir motora sahip olmak Stuttgart ve Brixworth'teki çocukların eseridir"

Fry ayrıca, Button'un Monako zaferinin çok duygusal olduğunu da kabul etti.

Fry: "Takım adına tamamıyla büyülü bir zaferdi. Jenson'u pistte bana doğru koşarken görmek, çok özel bir andı"

"Gerçekten herşeyi özetlemişti; adımlarında yay olan bir adam ve onu bekleyen bütün takım. Harika bir andı ve Monako büyüklerden biridir. Kupa finali gibi."

"Biz yarış taraftarları için Jackie Stewart gibi harika pilotlardan hatırlarda kalan bir konumdayız. Monako her takım için özeldir veMonako'da 1-2 yapmak, bu işin zirvesidir."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -