• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 Monaco GP Sıralamarın Ardından - Brawn GP

Posted by éndér_48 on Pazar, Mayıs 24, 2009 No comments

Jenson Button - 1 : " Monaco'da iyi bir sıralama turu geçirmek çok önemli ve bugün burada pole pozisyonunu kazama başarısı gösterdiğim için gerçekten mutluyum. Benim için anlamı çok, her şeyi yaptılar fakat bu yarınki yarış için en önemli olanı. Kesinlikle hatırlanacak bir turdu ve her yerde limitteydim! Bugün gerçek bir mücadeleydi ve her haftasonu çok güçlü olduğu gibi Rubens'in daha yüksekte olacağını düşüdüm. Perşembe günü iyi bir denge bulmakta sıkıntı yaşadım ve üzerinde çalışılması gereken bazı sorunlarımız vardı, o andan sonra bazı değişiklikler yaptık. Brackley'de fabrikada olan herkese ve bize bu kadar çabuk gelişme imkanı sağladığı ve böylesine güçlü ve istikrarlı bir araç verdiği için Mercedes Benz'dekilere gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Yarın yarış kolay olmayacak Monaca önceden tahmin edilebilir bir yer değil fakat pole pozisyonunda başlamak şüphesiz olunabilecek en iyi pozisyon."

Rubens Barrichello – 3 : " Sıralama turlarının üçüncü seansının sonlarında harika bir tur attım ve Jenson'ın turu muhteşemdi! Yarınki yarış için pozisyonumdan çok mutluyum ve aracın dışında bugün gerçekten olabilecek her şeye sahiptim. Elbette pole pozisyonunu kazanamadığım için üzgünüm fakat araç bütün haftasonu boyunca iyiydi ve yarınki yarış için harika bir şansa sahibiz. Bu benim 17. Monaco Grand Prix'im fakat burada sürdüğünüz her noktadaki özel hisleriniz asla değişmez ve harika mücadele yaşarsınız. Yarın çok yakın ve heyecanlı bir yarış olacak ve kazanmak için her şeyimi ortaya koyacağım."

Ross Brawn – Takım Patronu : " Takımın harika bir iş çıkardığı çok iyi bir gün, sıralama turlarının sonunda Jenson ve Rubens'en harika turlar geldi. Gridde pole pozisyonu ve üçüncü sırayı kazanmak çok önemli ve gerçek bir başarı ve yarınki yarış için bizi çok güçlü bir noktaya koydu. Bütün hatasonu boyunca ön kısımda tutunma ve denge sorunu yaşayan Jenson için ayarları ile çalışmak oldukça zor oldu ve bu yüzden turun ekstra özel bir anlam taşıdığını biliyor ve çok etkileyici iş çıkardı. Rubens her zaman olduğu gibi Monaco'da üstteydi ve yarın Jenson'la mücadele etmek için çok iyi bir yerde. Etrafımızdaki araçlar oldukça güçlü görünüyor bu yüzden çok ilginç bir yarış olacak."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -