• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Transfer Söylentileri

Posted by éndér_48 on Pazar, Nisan 26, 2009 No comments

Montoya`nın ekip şefinin değiştirilmesi konusunda Chip Ganassi Racing ile anlaşmazlıklar içinde olduğu haberlerinin hemen ardından Kolombiyalı pilota J.G.Racing`ten teklif geldiği söylentileri yayıldı

Montoya, Chip Ganassi Racing ile CART şampiyonluğunu kazanmış, NASCAR`da geçişini sağlamış, ilk NASCAR galibiyetini elde etmiş ve iki kez üst üste Rolex 24 saat yarışını kazanmıştı.

Ancak bu sezon da iyi bir ivmeyle istikrarlı sonuçlar almaya başayan Montoya, son dönemlerde Ganassi Racing ile anlaşmazlık içinde.

Kendisi daha önce takım arkadaşı Reed Sorenson ile görüşüp ekip şeflerini değiştirmişti. Bu değişimden sonra Montoya derecelerini büyük ölçüde yükseltmişti. Yeni şefi Jimmy Elledge`yle daha ilk yarışı olan Talladega`da 2. olmuş, sonraki yarışlarda da ilk 10`a girecekken kaza yapmıştı.

Ancak üç yarış sonra Jimmy Elledge nedeni söylenmemesine rağmen takımdan kovuldu ve Montoya`ya Cup serisinde hiç görev yapmamış, Nationwide tecrübesi olan Brian Pattie getirildi. Ancak Montoya Pattie ile ilk yarışı olan Lowe`s Motor Speedway`de daha sıralamayı aşamamış, puan durumunda ilk 35`te olması nedeniyle yarışa katılma hakkı elde etmişti. Yarışta da ilk 20`ye bile giremeyen Montoya takımına çok sinirli olduğunu söylemişti.

Montoya bu sonuçlardan sonra şunları söyledi: `Ben kesinlikle bu takımın bir parçası değilim.Beni ciddiye almıyorlar.Bana Jimmy Elledge`nin gitmesi konusundaki fikrimi sordular, ben `Sakın yapmayın` dememe rağmen değiştirdiler.Şu an çok sinirliyim.Sadece daha hızlı gitmek istiyorum.Yoksa başka bir takım bulabilirim.`

Bu arada seneye şampiyon pilot Tony Stewart`tan boşalan koltuk için Joe Gibbs Racing`ten Montoya`ya da teklif geldiği söylentileri yayıldı.Joe Gibbs Racing 1999, 2000, 2002, 2005 şampiyonu ve takım bu sezon Cup serisinde 13 yarışta 5, Nationwide serisinde ise 9 galibiyete sahip.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -