• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

BTCC: Donington Park'ta Kazananlar Plato, Turkington & Neal

Posted by éndér_48 on Pazar, Nisan 19, 2015 1 comment

2015 BTCC sezonunun ikinci yarışına ev sahipliği yapan Donington Park'taki ilk yarışı Team BMR pilotu Jason Plato kazandı.


Yarışa 3. cepten başlayan Plato, 16 tur sonunda damalı bayrağı ilk sırada görerek kendi adına sezonun ilk galibiyetine imza atmış oldu.

Honda Yuasa Racing adına yarışan Gordon Shedden ise ikinci cepten start aldığı yarışı yine ikinci sırada tamamlarken ilk yarıştaki en hızlı tur derecesini yapan isim oldu.

Pole pozisyonundan start alan bir diğer Team BMR pilotu Colin Turkington ise Volkswagen CC ile üçüncü sırada finiş gördü ve podyumu tamamlayan isim oldu.


Donington Park pistinin ev sahipliğinde koşulan ikinci yarışta ise pole pozisyonundan start alan isim bu kez Honda Yuasa Racing ile Gordon Shedden olurken, ilk yarışta en önden start alan Colin Turkington henüz ilk turda rakibini geçmeyi başararak rahat bir galibiyet kazandı.


Bu galibiyetle birlikte Team BMR ilk iki yarıştan da zaferle ayrılırken sezonun ilk 5 yarışında 5 farklı isim yarış galibiyeti kazanmış oldu.

Honda Yuasa Racing pilotu Matt Neal ikinci olurken Wix Racing pilotu Adam Morgan ise üçüncü olarak 18 tur üzerinden koşulan ikinci yarışta podyumu tamamlayan isim oldu.


Günün üçüncü ve son yarışına ev sahipliği yapan Donington Park'taki son zafer ise Honda Yuasa Racing pilotu Matt Neal'ın oldu.


İkinciliği Pirtek Racing pilotu Andrew Jordan alırken üçüncülüğü bir diğer Honda Yuasa Racing pilotu Gordon Shedden elde etti. Gordon Shedden bu sonuçla Donington Park'taki 3 yarışta da podyum sevinci yaşayan tek isim olmuş oldu.


BTCC 2015 takviminde sezonun üçüncü ayağı 9-10 Mayıs tarihleri arasında Thruxton pistinde koşulacak.

- Ender MAZI -

1 yorum:

asıl turnuva btcc hepsini bırakın bu seriyi takip edin

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -