• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Massa'nın Koltuğu İçin Futbol Takımı Kadar Aday

Posted by éndér_48 on Çarşamba, Temmuz 29, 2009 No comments

Salı günkü haber karmaşasının ardından Ferrari, yaralanan Massa'nın yerine Michael Schumacher'in geçebilme ihtimalini tekrarladı.

Dünkü gelişmelerde Schumacher'in sözcüsü Sabina Kehm ve menajeri Willi Weber çelişkili açıklamalarda bulundular.

Ama Ferrari'nin basın sorumlusu Luca Colajanni, Schumacher ile görüşmelerinin ardından kendisinin koltuğa oturabileceğini belirtti.

Colajanni: "Önceden de söylemiştik ki Michael Schumacher, bize yardım etmek için geri dönebilir"

Bunun yanında öne sürülene göre Schumacher'in kendisinin açıklama yapmamasının nedeni, Massa'nın kendi yerine geçmesi için birini tercih ettiğini belirtene kadar herhangi bir şey söylemek istemiyor olması.

Ayrıca Alman hfatalık yayın organı Bunte Salı günü Schumacher'in '(2006'daki emeklilik) kararım hâlâ geçerli' demecine yer verdi ama bu, 2 hafta öncesine aitti.

Schumacher bir tarafa, Massa'nın koltuğu için aday sayısı o kadar yükseldi ki, bir futbol takımı bile kurulabilir.


Adaylar arasında adı geçenlerden bazıları Marc Gene, Luca Badoer, Fernando Alonso, Sebastien Bourdais, Nelson Piquet, Nico Hulkenberg ve Jacques Villeneuve.

Dahasında Force India'nın bütün pilotları Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil ve Tonio Liuzzi, BMW'nin ayrılma kararı vermesi durumunda Robert Kubica dahi öen sürülüyor.

Italy'nın La Stampa gazetesi, David Coulthard'ın da gözden kaçırılmaması gerektiğine inanıyor.

Eski Alman F1 pilotu Hans-Joachim Stuck, Toro Rosso'dan ihraç edilen Bourdais'in, 2009'daki sezon yasağı nedeniyle kayda değer bir aday olduğuna inanıyor.

Stuck: "Bourdais tamamıyla güncel ve Massa gibi menajeri Nicolas Todt. Toto Rorro ile yaklaşık 2 senelik birlikteliğinden Ferrari motorunu tanıyor ve kişisel olarak da Toro Rosso'dan gösterdiğinden çok aha iyisi olduğuna inanıyorum"

Alman Sport Bild'e konuşan Toro Rosso'nun takım patronu Franz Tost, Alonso'nun en iyi seçenek olacağını söyledi.
Tost: "Bu ihtimal daha Pazar gününden konuşuluyordu"

"Mevcut anlaşma ve sponsor sorunu ayrı tutulduğunda eminim ki en mantıklı seçenek bu"

Çarpıcı bir söylentiye göre de takımın rekabetçi olmaması maddesi kapsamında Alonso'nun Renault ile anlaşmasında buna bir engel kalmayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -