• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Kovalainen "Yeni Paketin Her İki Araca Yetişmemesi Talihsizlik"

Posted by éndér_48 on Cuma, Temmuz 10, 2009 No comments

Heikki Kovalainen, Mclaren Mercedes'in Almanya GP için getirdiği güncellemelerin kendi aracına yetişmemesinden dolayı biraz üzgün.

Ancak Fin pilot, bu parçaların iyi sonuç vermesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söylüyor.

Kovalainen "Açıkçası bugün 2 araç arasında farklılıklar vardı çünkü mümkün olduğu kadar kısa sürede yeni parçaları piste getirmeye çalışıyoruz. Güncellemeler olmadan çalışabileceğimiz iyi bir temel paket yoktu ve lastikleri ısıtmada zorlanıyorduk."

"Ancak parçaların eksikliği ne kadar çok çalıştığımızın bir göstergesi. Bunu anlayabiliyorum. İnsanlar gece gündüz yeni parçaları piste getirmek için çalışıyorlar ve sadece her iki araç için yeteri kadar yeni parçanın olmaması biraz talihsizlik."

"Yine de güncelleştirmelerin araç üzerinde iyi çalışıyor olması tüm takım için cesaretverici. Mühendislerim ve benim için önemli olan hafta sonunun geri kalanına odaklanıp zorlamayı sürdürmek çünkü bulacağımız her bir gelişim tüm takımın yararına olacak." dedi.

Martin Whitmarsh "2. antrenmanlarda tüm yeni aerodinamik parçaları kullanan Lewis için oldukça cesaretverici bir öğleden sonra oldu. Henüz erken olsa da Red Bull ve Brawn GP'den maksimum performansları gördüğümüzü düşünmüyorum ancak yine de gelişimin işartlerini gördük."

"Yeni aerodinamik pakete sahip olmayan Heikki için daha zor bir gün oldu ve genelde turlarında trafiğe yakalanıp zor bir öğleden sonra geçirdi. Ancak o mücadeleci ve güçlü bir hafta sonu geçirecek." dedi.

Norbert Haug "Oldukça umutlandırıcı görünüyor ve şunu söylemeliyim ki bugün seans öncesine göre daha da keyiflendik. Kendi evimizdeki yarış için şov amaçlı tur atmadık. Hızımız gerçeki ve son yarışlara göre biraz daha iyiyiz. Yarın en hızlı olmayız beklemiyoruz ancak eğer her şey yolunda giderse yarış günü için sağlam bir pozisyon elde edebiliriz."

"Heikki'nin aracı bugün Lewis'in aracı ile teknik olarak aynı değildi çünkü dün akşam piste gelen parçalar yeterli sayıda gelemedi. KERS burada iyi yardım ediyor ve bir turda 0.3 sn'den fazla kazandırıyor." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -