• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Haziran 15, 2009 No comments

Jarno Trulli: "Türkiye'de güçlü bir sonuç almak çok tatmin ediciydi. Bu sene gridin ön sıralarına ait olduğumuza inanıyorum ve geriye dönüp gerçekten ne kadar rekabetçi olduğumuzu göstermek önemliydi. Takım, gelişim konusunda çok zorladı ve önümüzdeki araçlarla farkı kapatmak için bunu yapmaya devam etmeliyiz. Silverstone'de aracımızın iyi olmasını bekliyorum, benzer karakterdeki pistlerde çok rekabetçiydik. Bu yüzden tekrar önlerde mücadel etme arzusundayım"

"Silverstone, pist civarındaki tarih ve tutkulu taraftarlar nedeniyle yarışmak için özel bir yer. Geçen sene yapğmurda en hızlı araçlardan biri olm-sam da kişisel olarak Silverstone'nin öyle büyük bir taraftarı değilim ve bana her zaman pek de nazik olmadı. Ama Formula 1 için önemli bir pist ve bir kayıp olacak. Eğer bir süre için silverstone'deki son yarış olacaksa, umarım mutlu hatıralarla oradan ayrılabilirm"

Timo Glock: "Britanya GP'yi dört gözle bekliyorum ve Silverstone'de büyük bir şansımın olduğunu düşünüyorum. Yarışmak için keyif veren bir yer, çünkü taraftarlar Formula 1 için çok hevesli ve gerçekten ilgi çekici bir çizgisi var. Bu yüzden yarışların Silverstone'yi terk etmesi yazık oluyor. Ama yeni yerler de ilgi çekici olabilir. Silverstone'nin esas özelliği hız. Çünkü bir pilot için gerçekten eğlenceli olan muhteşem hızlı virajları var"

"Bu sene bu yarışı özellikle bekliyorum çünkü aracımız bu tip bir pistte güçlü olmalı. Aracımızdaki yeni parçalarla Türkiye'de gerçekten rekabetçiydik ve bu haftasonu da onun üzerine koymak istiyoruz. İstanbul'da sıralamalarımın planlandığı gibi gitmemesi talihsizlikti, çünkü ilk 6'da Jarno ile birlikte olabilirdim ama bu haftasonu işlerin planlara göre gitmesi için çok motive durumdayım. Gridin önü şu anda oldukça yakın, bu yhüzden eğer pakedimizden azamisini çıkarırsak, en hızlı araçlarla mücadele edebiliriz"

Pascal Vasselon: "Britanya GP'de güçlü olmayı bekliyoruz, çünkü pist, pakedimize uyacaktır. Bu sezon şimdiye kadar, yüksek aero hassasiyeti gerektiren pistlerde oldukça rekabetçiydik. Bu yüzden Silverstone için büyük ümitlerimiz var. Monako haricinde bütün pistlerde rekabetçi olduk ve Türkiye, bizim için bir dönüş oldu. Performans açısından ilk 3'te yer almamıza rağmen, sürekli olarak galibiyet için mücadele etme konusunda hâlâ bir şeyleri kaçırıyoruz. Bu bizim amacımız ve arayı kapatmak için sıkı çalışıyoruz. Türkiye'deki performansımızın üzerine koyup bu haftasonu çok rekabetçi bir araç apiste çıkmayı bekliyoruz"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -