• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Hamilton: Kırmızı Bayrak Sonucu Etkilemedi

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Haziran 20, 2009 No comments

Lewis Hamilton Britanya Grand Prix'i sıralama turlarının birinci seansının tamamlanmasına 24 saniye kala Adrian Sutil'in geçirdiği kaza nedeniyle seans kırmızı bayrakla durdurulmasa bile kendisi için üzücü olan on dokuzunculuğu geliştirebileceğine inanmıyor.

Geçen yıl Silverstone'da evinde kazanan McLaren pilotu, Abbey şikanında Sutil'in kaza yaptığı sırada kendisinin en iyi zamanını yapmıştı fakat Hamilton kaza olmasa bile farkedileblir bir farklılığın olabileceğini düşünmüyor.

" Bugün yapabileceğimin en iyisini yaptım. Yapabildiğim kadar zorladım fakat aracımız yavaştı. Son turda gerçekten zorluyordum fakat özel bir şey yoktu. Her şeyimi ortaya koydum fakat araçtan alabileceğim daha fazla bir şey yoktu."

Geçen yıl burada pole pozisyonunda başlayan takım arkadaşı Hekki Kovalainen ise Q2'de kaldı ve on beşinci sıradayken derecesini geliştirdi ve on üçüncü sırada tamamladı. MP4-24'ten maksimumu çıkarttığı için Kovalainen memnun.

" Bugünkü sonuç açıkcası takım için hayal kırıklığı fakat şartlar karşısında performansımdan memnunum. Herhangi bir hata yapmadım ve her zaman limitteydim. Bu pistin aracımıza uygun olmadığını biliyorduk ve Q3'e kalmak zor lacaktı fakat denge iyiydi ve çocuklar bütün gece aracın downforce eksikliğini kapatmak için çok çalıştılar. Yarınki yarıştan beklentimiz stratejimizi maksimum derecede kullanmak."

Takım patronu Martin Whitmarsh ise yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen yarınki yarış için iyimser düşünceler besliyor.

" Yarınki yarışa on üçüncü sıradan başlamak muhteşem sonuç gibi bir etki bırakmıyor. Şartlar karşısında Heikki performansından memnun olabilir. Lewis son turunda Sutil'in kazası nedeniyle biraz şanssızdı. Bugünkü sonuş sürpriz değil fakat MP4-24'ün yüksek hızlı virajlardaki eksikliğini gidermek için hala çok fazla çalışmamı gerektiğini gösteriyor. Bunun dışında yarınki yarışa odaklandık ve bizim için tezahürat yapan binlerce taraftarımız önünde hala güçlü bir sonuç çıkarabileceğimizi düşünüyoruz."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -