• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 Britanya GP Sonrası - Force India

Posted by éndér_48 on Pazar, Haziran 21, 2009 No comments

Adrian Sutil - 17: " Dünkü kazanın ardından aracı yeniden toparladık, yarışta kullanacağım araca çok fazla hasar vermişti fakat ardından formasyon turunda yakıt basıncı konusunda sorun yaşadık. Onarabildik ve en azından start aldık fakat bugün gerçekten hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Sıralama turunda kazadan dolayı büyük bir fırsatı kaçırdık ve yarış sonuç olarak çok muhteşem değildi. Çok fazla geçiş fırsatı olmadan sadece sürmekten gerçekten hoşlandım fakat biraz sıkıcıydı, yine de en azından finish görebildik. Bu haftasonu sahip olduğumuz yeni parçalarla geröekten avantaj sağlayabileceğimizi umduğum Almanya'ya gidiyoruz."

Giancarlo Fisichella - 10: " İlk onda tamamlamak bu haftasonu seçtiğimiz hedefti. Zor olacağını düşündük fakat açıkcası bugün benim için çok iyi bir yarış oldu ve yapabileceğimiz maksimum işi başardık. Eğlenceli yarıştı. İyi start aldım ve ardından ilk turda birkaç araç geçtim ve ikinci turda da hem Kubica'yı hem de iki Renault'yu geride bıraktım, başlangıçta çok iyi odaklanmıştım."

" Stratejimle bunu yapmak çok önemliydi dün sıralama turlarnda kırmızı bayraktan dolayı çok iyi bir start pozisyonu alamadık. Eğer daha iyi bir yerden başlayabilseydik sekizincilik gibi sonlara doğru önümdeki Kimi ve Timo'dan hızlıydım belki puan kazanabilirdik. İleri atılmış harika bir adım ve birsonraki yarışı gerçekten dört gözle bekliyorum. Takım harika bir iş yaptı böyle devam etmemiz gerkiyor."

Dr Vijay Mallya - Takım patronu:
" Force India'dan çok etkileyici bir yarış performansoydı. Şanssızlığımız dün Adrian'ın kazasıydı, malesef Fisi'nin turu da mahvoldu. Kim bilir, eğer gridde daha iyi bir yerden başlasaydık bugün belkide puanlara ulaşabilirdik. Bunun dışında her iki aracımızın da yarışı tamamlamasından dolayı çok mutluyum: dayanıklılık iyi, rekabetçiyiz ve diğerleriyle hızı koruyoruz ve bazı tepedeki takımları malup ediyoruz. Açıkcası olduğumuzdan yerden memnunum, yavaş fakat istikrarlı. Sonraki birkaç yarış için çok umutluyum."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -