• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Monako Öncesi McLaren

Posted by éndér_48 on Cuma, Mayıs 15, 2009 No comments

Lewis Hamilton: "Monako benim favori pistim. 175 mil hızla tepeye çıkarken aldığınız his, lastikleriniz bariyerleri yalarken mümkün olduğunca düzgün bir yol tutmaya çalışmak inanılmaz. Bir Formula 1 aracından alabileceğiniz en büyük haz. Monako'nun aracımıza uyacağı yönünde bir beklenti var çünkü düşük hızlı virajlarla gerçekten hızlı bir yerin olmaması birleşince MP4-24'e uyuyor. Gerçekten öyle olmasını umuyorum. Çünkü rekabetçi bir araca sahip olup tekrar önlerde mücadele etmek harika olacaktır"

Heikki Kovalainen: "Cadde pistlerinde sürmekten gerçekten keyif alıyorum ve Monako için iyi bir pakede sahip olacağımız konusunda iyimserim. Sonuçların bunu göztermemiş olmasına rağmen, çünkü pit yolundan başlamak zorunda kalmıştım, geçen sene burada çok güzlü bir yarış çıkarmış ve 8. olmuştum. Umarım bu sene daha kolay bir yarış geçiririm. Monako'da KERS kullanacağız ve sorulardan biri, diğer araçları geçmede gerçekten (KERS'i) kullanıp kullanamayacağımız olacak. Her zaman olduğu gibi KERS bizim için bir kâr olacak ama Monte Karlo'da her an her şey olabilir. İspanya'da hayal kırıklığı yaratan bir yarışın ardından, güçlü bir sonuç alma konusunda hiç olmadığım kadar kararlıyım"

Martin Whitmarsh: "Vodafone McLaren Mercedes'teki herkes, Monte Karlo caddelerindeki takımın şanından gurur duyuyor. Son iki senedir burada kazanıyoruz ve McLaren, eşi benzeri görülmemiş bir şekilde 15 defa, hiç bir F1 takımının yapamadığı kadar zafer kazandı. Sonuç olarak Barselona'ya gittiğimizden daha iyimser bir havaya sahibiz. Hem Lewis hem de Heikki bu pistten keyif alıyor ve MP4-24'ün de prensliğin caddelerinde daha rekabetçi görüntüde olacağını hissediyoruz"

Norbert Haug: "Monako GP, kesinlikle Formula 1 Dünya Şampiyonası takviminin en klasik ve dünya çağında en çok seyirci çeken yarışlarından biridir. Monako, her sene heyecan veriyor ve Formula 1 ile ilgili herkes, bu prestijli etkinliğin şampiyonamızın bir parçası olmasından gurur duymalı. Prenslikteki geçmişimiz iyi görünüyor. 1998'deki ilk zaferimizden bu yana 11 yarışın 6sını kazandık. Bu başarı da, pistin favorilerimizden biri olmasını sağlıyor. Son zamanlarda sonuçlar bizim iyi olmadı, bu yüzden yukarı yönde bir trend elde etmek için Monako'da hepimiz konsantre olacağız"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -