• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Domenicali Galibiyetler Bekliyor

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Mayıs 25, 2009 No comments

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, son haftalardaki cesaret verici gelişimlere rağmen Türkiye'de daha da fazla ilerlemek için zorlamaya devam etmeleri gerektiğini düşünüyor.

Maranello kökenli takım sezona kötü bir giriş yapmıştı ama İspanya'daki güncellemeleri ile ön sıralara doğru bir sıçrama gerçekleştirdiler ve Monako'da ilk podyum zaferlerine ulaştılar.

Pistte olan bitenden memnun kalmasına rağmen Domenicali, İstanbul'da ileri bir adım daha atmak için çabalarının süreceğini belirtti.

Stefano Domenicali: "İspanya'da gördüklerimiz burada (Monako) doğrulanmış oldu. Orada (İspanya'da) yaptıklarımızın doğru yönde olduğunu görüldü. İşimize ve türkiye'de de tekrar gelişmemiz gerektiğine olan odağımızı yine sürdüreceğiz, çünkü en azından şimdi önümüzdeki araçlara bir parça yaklaştığımızı görebiliyoruz"

"Sezona gerçekten iyi başlamayan herkes için iyi bir motivasyon ve iyi bir işaret oldu"

Domenicali, Brawn araçlarına göre F60'ın hâlâ downforce eksikliği yaşadığını kabul etti.

Domenicali: "Şüphesiz yere basma kuvvetinin, iyileştirmemiz gereken en önemli şey olduğunu biliyoruz. Bu bize yüksek hızlı virajlarda yardım edecek ama genel olarak şu anda hamle yapmamız gereken en büyük sorun bu"

"Rakiplerimiz de ileri gidecek ve aynı özelliklerinde kalmayacak ama (downforce konusunda) ileri yönde bir adım attığımızı Türkiye'de göreceğimizden eminim. Bu yarışmadır ve biz bu yarışma şeklini seviyoruz. Diğerleri size meydan okur, siz tepki vermeye çalışırsınız ve iyileşebilen birincidir."

Tempo açısından Ferrari'nin Red Bull'u geçip geçmediği sorulan Domenicali: "Monako'da şüphesiz 3. ve 4."

"Bilmiyorum. Onların çok güçlü olduklarını düşünüyorum. (Monako'da) Burada bazı sorunları vardı sanırım. Ama beni bilirsiniz, kimseyi küçük görmeyiz. Başlangıçta iyi bir iş çıkardıklarını biliyoruz. Gelecek için şüphesiz farkı kapattık ve bu haftasonu boyunca iyi göründük"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -