• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 Monaco GP Perşembe Sonrası - Brawn GP

Posted by éndér_48 on Perşembe, Mayıs 21, 2009 No comments

Rubens Barrichello - 3: " Burada Monaco'da haftasonuna başlamak için iyi bir ilk gün geçirdik. Cadde pisttine sürmeyi seviyorum bununla birlikte tutunma eksikliği de var fakat cumartesi günü sıralama turları zamanında gelişecektir. Araçta biraz arkadan kayma yaşadım fakat kontrol edilebilirdi ve genel olarak dengeden çok memnunum. Bu yüzden haftasonu öncesi iyimser olabiliriz bununla birlikte yakın rakiplerimizle zor yarış olmasını bekliyoruz. Sıralama turları öncesi çok çalışmamız gerekiyor, burada iyi bir girid pozisyonu elde etmek çok önemli."

Jenson Button - 4: " Haftasonu öncesi antreman seansını takiben doğru yolda ilerliyoruz bununla birlikte bu sabah oldukça rekabetçi olduğumuzu kanıtladık. Düşük hızlı virajlarda arka ölümde kilitlenme yaşadım ve yüksek hızlı virajlarda önden kayma vardı, araç içinde çokta rahat değildim. Buna rağmen öğleden sonra bazı iyi set up çalışmaları gerçekleştirebildik ve yumuşak lastiklerle attığım son turum daha iyiydi. İyi bir dengeye ulaşmak çok önemli burada bu yüzden doğru yolda ilerleyeceğiz. Eğer gelişime devam edersek ardından iyi bir haftasonu gelecektir."

Ross Brawn : " Monaco Grand Prix'i her zaman benzersiz bir mücadeleler sunar ve bugün şartlara alışmak ve haftasonuna hazırlanmak için bugün çok çalıştık. Bu öğleden sonraki en büyük mücadele araçlara temiz bir tur atma imkanı sunan ve set up değerlendirmemizi açık bir şekilde okumamıza yardımcı olan etkin temiz hava bulmaktı. Duvara hafif temasının ardından öğleden sonra garajda Jenson planlanmamış bir çalışma gerçekleştirdi, Monaco'da alışılmış bir kader ve direksiyon bileşenlerinde ihtiyatlı bazı değişiklikler yaptık. Genel olarak haftasonu için iyi bir başlangıç oldu, Rubens ve Jenson'a araçlarına alışma imkanı sağladı ve cumartesi öncesi bizi iyi bir pozisyona getirdi."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -