• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

İtalya GP Öncesi Toyota

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Eylül 07, 2009 1 comment

Jarno Trulli: “İtalyan taraftarlar önünde yarışmak benim için her zaman harika anlar olmuştır ve Monza'daki atmosferi gerçekten seviyorum. Şüphesiz benim için evimdeki bir yarış, bu yüzden tribünlerde çok destekçim olacak.

Bu yarışta güçlü bir sonuç elde etmek benim için çok büyük anlam taşıyacaktır ve bunun için de elimden gelen herşeyi yapıyor olacağım. Belçika'da önlerden başlamak çok ümit vericiydi ve umarım bu, sıralamalarda aracın bütün potansiyelini kullanabildiğimizin işaretidir. Yarışta şanssızdım ama önde mücadele etme fırsatından keyif aldım ve umarım İtalya'da bunu tekrar yapabilirim. Aracımız Spa'da oldukça güçlü görünüyordu ve bu haftasonu için de bazı değişikliklerimiz olacak; rekabetin çok yakın olacağından eminim ama puanlara geri dönme şansımız var. Forma geri dönmek için Monza mükemmel bir yer. Bu yüzden meydan okumaya hazırım"

Timo Glock: “Monza tamamıyla hızla ilgili ama geçen seneyi yağmurla hatırlıyorum. Çünkü bütün haftasonu yağmurluydu. Sıralamada işi doğru yaptık ve yarış için güçlü göründük ama şartlar, mümkün olan en kötü zamanda değişti, bu yüzden podyumu kaçırdık. Monza'da atmosfer daima inanılmazdır ve öylesine tutkulu taraftarlar önünde yarışmak özel bir tecrübedir. Her Formula 1 pilotu hızlı kullanmayı sever. Bu yüzden Monza açıkçası yarışmak için eğlenceli bir yer. Çünkü, şikanlarla kesilmiş uzun düzlüklerden ibaret. ve Lesmo virajları gerçekten heyecan verici. Aracımız Spa'da rekabetçiydi, bu yüzden sıralamada ne kadar iyi olduğumuzun işaretlerini görmemize rağmen yarışta işlerin yolunda gitmemesi kötü oldu. Cumartesi günü amacımız yine (iki araçla) ilk 8'de olmak, çünkü, aracımızın yeteneğine layık bir sonuç almamız için en iyi şansı o şekilde elimizde tutabiliriz. Bu haftasonu için çok istekliyim ve takıma kutlamak için bir sonuç vermeye kararlıyım"

1 yorum:

ilk 8'e girerler diye düşünüyorum.

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -