• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Macaristan GP Öncesi Brawn GP

Posted by éndér_48 on Çarşamba, Temmuz 22, 2009 No comments

Jenson Button: "Macaristan her zaman benim favori pistlerimden biri olmuştur. Bu yıl en sonunda yaz sıcaklığında geçecek bir yarış olması bekleniyor. Bu pist benim için çok özel hatıralara sahip; üç yıl önce ilk F1 zaferimi burada kazanmıştım ve buraya yeniden zafer kazanabilme şansıyla gelmek çok güzel. Hungaroring kıvrımlı yapısıyla birlikte zorlayıcı bir pist ve gerçek bir rahatlama noktası yok ancak orada sürüş yapmak çok eğlenceli."

"Atılan bir tur çok iyi bir ritme sahip ve yavaş virajlarla hızlı virajların bir karışımı. Doğru ayarları bulma konusunda büyük mücadeleye sahne olurken aynı zamanda çok fazla yere tutunma gerektiriyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana antrenman yapmak için Monako'daki evimdeydim ancak fabrikadaki çocukların ve Mercedes-Benz'in son güncelleme paketimiz üzerinde çok sıkı çalıştıklarını biliyorum ve yeniden araca dönmek için sabırsızlanıyorum."

Rubens Barrichello: "Budapeşte harika bir şehir ve haftasonu boyunca pistte harika bir atmosfer oluyor. Hungaroring'te daha önce bir zafer ve birkaç podyum elde ettim ve orası sürüş yapmaktan zevk aldığım bir pist, özellikle bu sene daha yii bir aracım varken daha güzel olacak. Almanya ve Silverstone, Silverstone'daki podyuma rağmen bizim için hayal kırıklığıyla sonuçlanan yarışlardı. Bu nedenle sezonun ikinci yarısı için her şeye yeniden başlamak, araçtan ve yaptığımız güncellemelerden maksimumu elde etmek istiyoruz."

"Hungaroring fazlasıyla fiziksel bir pist, sıcak hava şartları pilotları zorluyor ancak bu bizim istediğimiz bir şey. Buradaki yavaş virajlarda geçiş yapmak çok kolay değil ve bu yüzden cumartesi günü iyi bir sıralama sonucu elde etmek ve mümkün olduğunca önden başlamak önemli. Fabrikadan aldığımız geri dönüşümler bu yarıştaki güncellemelerin ileriye doğru atılmış birer adım olacağı yönünde ve hafta sonu için olumlu düşünüyoruz."


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -