• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Brawn "Takım Almanya İçin Daha Güçlü"

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Temmuz 04, 2009 No comments

Ross Brawn, takımının kendileri için çok da iyi geçmeyen Britanya GP'sinin ardından Almanya için daha güçlü olduğunu söyledi.

Takım Britanya GP'de bu sezonun en kötü yarışını çıkarmış ve Red Bull pilotları yarışı domine etmişti. Jenson Button da ilk defa podyumun dışında kalmıştı.

Brawn "Takım gelecek hafta sonu Almanya'da piste çıkmak için sabırsızlanıyor ve Nurburgring aracımız için iyi olacak ve gücünü yansıtacak."

"Silverstone'da yaşadığımız sorunlar nedeniyle kullanamadığımız bir çok yeni parça burada kullanılacak ve Nurburgring için de ayrı güncelleştirmeler olacak, bunların da bizi hafta sonu güçlü kılacağını düşünüyorum."

"Kendi evimizdeki yarıştan 3.lük ve 6.lık iyi sonuç olsa da sonucun beklentilerimizi karşılamadığını kabul etmeliyiz."

"Ancak her zaman sezon başındaki harika sonuçlarımızı devam ettirmek için mücadelenin içerisinde olacağımı söyledim. Fabrikadaki ve Brixworth Mercedes-Benz Yüksek Performans Motorları'ndaki herkes bu mücadele için sabırsızlanıyor."

"Takım olarak bir yarıştan sonra nerede gelişim kaydetmemiz gerektiğini anlama konusunda iyi bir tarihimiz var. Mercedes-Benz'in kendi evindeki yarış olacağı için Almanya'da iyi sonuç kazanmayı umuyoruz." dedi.

Button da 3 haftalık aranın ardından Brawn GP'nin Nurburgring'de güçlü olacağı konusunda iyimser.

Button "Bir haftalık eksta tatil ile fabrikadaki ve Mercedes-Benz'deki herkes Almanya GP'ye en iyi paketi getirmek için çok çalıştı ve standartlarımıza göre kötü geçen Britanya GP'nin ardından Nurburgring'de neler yapabileceğimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz."

"Silverstone'da yarıştaki son bölümüm aracın oldukça rekabetçi olduğunu gösterdi bu yüzdenbu yarışta daha iyi olacağımıza eminiz. En yakın rakiplerimiz ile çok sıkı mücadele olacağına eminim ve umarım taraftarlar için harika bir yarış olur." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -