• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

BMW Yeni Gelişimlerde Daha da İlerleme Amacında

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Temmuz 04, 2009 No comments

BMW Sauber, Almanya GP'ye getireceği geliştirilmiş bir çift-katmanlı difüzör ve mekanik güncellemelerle hayal kırıklığı yaratan formuna bir son vermek istiyor.

Sezon öncesi beklentilerin çok uzağında kalan takım, Hinwil ve Münih'teki çalışmalarıyla ileri adım atma çabasında.

BMW Motorsporları Sorumlusu Mario Theissen, bu çalışmaların kendilerine yardım edeceğine inanıyor ve takımın bu sene elde ettiği şimdiye kadarki sonuçlardan tatmin olamayacağını belirtiyor.

Theissen: "Almanya GP'ye doğru giderken sezonun şimdiye kadarki bölümünden memnun olamayız. Üç başarılı yılın ardından bu son dönem, takım adına ilk geri adım oldu ve bunun üstesinden geleceğiz"

"Herşeyin ardından bu, kurulduğundan beri devamlı gelişim gösteren Hinwil ve Munih'teki aynı takım"

"Tekrar ileri gitmeye kesinlikle kararlıyız ve formumuzda bir çıkış olmasını bekliyorum. Hiç test yapmadan kaybedilen yeri geri almak elbette ki kolay değil ama amacımız şu anda bu"

"Eifel dağlarından bir dizi mekanik gelişim yanında çift katmanlı difizörün gelişmiş versiyonunu getiriyoruz"

Takımın mühendislik sorumlusu Willy Rampf ise, takımın kendi evinde güçlü bir sonuç alması için üzerinde büyük baskının farkında olduğunu belirtti.

Willy Rampf: "Silverstone'deki hayal kırıklığımızın ardından Nurburgring'de işleri terine çevirmeliyiz. Bu, buradaki yarışa her zamna gelen taraftarlarımıza borcumuzdur"

"Nurburgring'e iki katmanlı difüzörümüzün modifiye edilmiş bir versiyonunu getireceğiz ve ayrıca, mekanik açıdan da gelişmelerimiz olacak. Çok şey şüphesiz lastikleri çalıştırmada ne kadar başarılı olacağımıza bağlı"

Nick Heidfeld de Theissen'in görüşlerini paylaşıyor ve 2009'da mutlu olmaları için pek bir nedenin olmadığını söylüyor.

Heidfeld: "Ortasına geldiğimiz bu sezon için düşüncemizin olumludan başka herşey olabileceğini söylemeye bile gerek yok, özellikle de aldığımız sonuçlar, sezona girerken belirlediğimiz amaçlarla karşılaştırdığımızda"

"Şüphesiz gelişim kaydedeceğimizi umuyorum ve takımdaki herkes bunu başarmak için çalışıyor"

Takımın diğer pilotu Robert Kubica ise, kendi taraftarları önünde iyi sonuç almak istediklerini belirtti.

Kubica: "Nurburgring, evimizdeki bir yarış. Bu sezon şimdiye kadar iyi gitmemiş olsa da parmaklarıyla bizi işaret edecek bir çok BMW Sauber F1 Team taraftarı olacak. Güçlü bir performans ortaya koyup iyi bir sonuç almanın tam zamanı. Bununla birlikte kabul etmeliyim ki pist, favorilerimden biri değil. Bunun söylememin yanında pistte büyük çeşitlilikte virajlar da geçiş fırsatları var. Bunlardan en iyisi, farklı çizgiler seçebileceğiniz ilk viraj. Bu yüzden Nurburgring'de yine daha fazla geçiş izlemeceğimizi ve ilgi çekici bir yarışın keyfini çıkaracağımızı bekliyorum"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -