• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

BMW İkilisi Trafiği Suçladı

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Temmuz 25, 2009 No comments

Macaristan Grand Prix'i sıralama turlarında ilk ona kalmayı bekleyen Nick Heidfeld alınan sonuç karşısında büyükhayal kırklığına uğradı. Q1'de elenen Heidfeld yarınki yarışa 16. sıradan başlayacak, Alman pilot temiz bir tur atamadığı için trafiği suçladı.

" Bugünkü sonuç gerçekten hayal kırıcı. İlk onda yeralmayı umuyordum. Bu sabah serbest antremanlarda ikinci olarak sıralama turlarında ne olacağı konusunda karşılaştırma yapıp değerlendiremezsiniz fakat en azından genel olarak iyi gittiğini kanıtladı."

" Ardından sıralama turlarında ilk çıkışımda bunu performansımla da doğruladım. Seansın bu periyodundan altıncı en hızlı isim oldum. Fakat ardından ikinci çıkışımda her eşy ters gitti. Çıkış turumda pist temiz değildi bu da ilk turumun yeteri kadar iyi olmamasına neden oldu."

" İkinci çıkışımda önümde Kazuki Nakajima vardı fakat yavaşlayamadım çünkü arkamda da Rubens Barrichello vardı. Sonrasında on birinci virajda dışarıya açıldım ve sonuç ortada. Q2'ye kalacak kadar yeterli olmadı."

Takım arkadaşı Robert Kubica da trafikten yana dem vurdu, BMW adına kasvetli geçen günün ardından Polonyalı pilot on dokuzuncu sırada kaldı.

" Sıralama turlarında birazcık şanssızdık. İkinci denememdeki ilk hızlı turumda sarı bayraklar sallanıyordu. İkinci ve son hızlı turumda ise önümde iki araç vardı. Bununla birlikte yarış çizgisinde gidince kirli hava oluşturdular. Araç kaydığı için bu yüzden çok fazla zaman kaybettim. Sonuç gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Yarın en iyisi için zorlayacağım fakat gerçekçi olmak gerekirse çok zor bir yarış olacak."

Takım patronu Mario Theissen de sabah seansında gösterdikleri performansa rağmen aldıkları sonuç karşısında yaşadığı hayal kırıklığını gizleyemedi.

" Hayal kırıklığına uğratan bir sonuçtu. Sabah bölümde serbest antreman seansındaki performansa bakılırsa ilk onda olma şansımız vardı. Pist üzerinde olanlardan dolayı her iki pilotumuz da aracın tam potansiyelini gösterme fırsatı bulamadı. Bununla birlikte Felipe Massa'nın geçirdiği kaza sonrasında ciddi bir sorun yaşamamasını umuyorum."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -