• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Almanya GP Öncesi Mclaren Mercedes

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Temmuz 04, 2009 No comments

Lewis Hamilton: Nurburgring'de en son 2007'de yarıştık ve o zaman arkalardan puan kazanmak için çok zor mücadele verdiğimi hatırlıyorum. Fantastik bir pist, yarıştığımız bir çok pistten eski ve alışkın olduğumuzdan farklı bir his uyandırıyor: hızlı ve bazı geçiş noktalarına sahip akıcı bir pist. Aynı zamanda dünyanın çok güzel bir yerinde, Almanya'nın batısında ormanların derinliklerinde ve taraftarlar burada Formula 1'i yaşıyorlar. Almanya'da atmosfer her zaman harika oluyor.

Bu hafta sonu çok büyük güncellemeler beklemesek de burada yarışmak için sabırsızlanıyorum. Gümüş Ok'ların bir parçası olmak güzel. Sonuçlarımız bunu yansıtmıyor olsa da inanılmaz derecede sıkı çalışıyoruz ve zor sezon bitmeden öne daha yakın olacağımızı umuyoruz.

Heikki Kovalainen: Nurburgring harika bir pist. Çok farklı virajları var, bazıları oldukça aldatıcı; teknik bölümler oldukça iyi ve akıcı ritm gerektiriyor; bazı kıvrımlı yerlerde ise aracın iyi ayarlanmış olması gerekiyor. U virajın ardından yokuş bölümü Formula 1 aracı içerisinde harika. Almanya'ya gelmemiz Mercedes-Benz'deki herkesin büyük çabalarına ödül için harika bir zaman. Onların motorları spordaki muhtelemen en güçlü ve dayanıklı olanı ve KERS de harika.

Mercedes-Benz takımımızın başarısında çok büyük role sahip bu yüzden bu sezonki 2. kendi evimizdeki yarışta destekleyecek taraftarlarımız önünde güçlü yarış çıkarmayı umuyoruz. Tüm takım ve Lewis ile birlikte aracı geliştirmek için çok çalışıyoruz. Bu uzun bir süreç ancak birlikte zorluyoruz ve kısa süre içerisinde gelişim göstermeyi umuyoruz.

Martin Whitmarsh: Santander Almanya Grand Prix takımımızın 2. evindeki yarış. Mercedes-Benz ile olan 15 senelik birlikteliğimiz Almanya'da eski dostlarımız ile bir kere daha biraraya geleceğimiz anlamına geliyor ve hem yarışa katılan binlerce Mercedes-Benz çalışanının hem de Alman pistini yegane kılan ve atmosferin coşkusu üzerinde etkisi büyük olan yerel kalabalığın katılımından keyif alıyoruz.

Son 2 sene kazandığımız Almanya'di önceki rekorlarımıza ulaşamayacak olsak da MP4 24'ü rekabetçi bir seviyeye getirmek için çok çalışıyoruz. Hata olmasın, Mercedes-Benz yıldızının aracımızın önünde yer almasından gurur duyuyoruz ve mümkün olduğu kadar kısa sürede ön sıralara tekrar dönemezsek başka bir şeyden gurur duyamayız.

Norbert Haug: 2007'de Nurburgring'de ve 2008'de Hockenheim'de yapılan Almanya GP'sinde kazamıştık. Bu sene galibiyet şansı olmadan yarışa başlayacağız çünkü aracı geliştirme çalışmamız istediğimiz başarıyı getiremedi. Bu yüzden oldukça sıkı şekilde çalışmaya devam etmeliyiz.

Gümüş Oklar Nurburgring'de doğdu ve bu sene 75. yılımızı kutlayacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -