• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Webber: "Ayrı Bir F1, Yine En Prestijli Şampiyona Olur"

Posted by éndér_48 on Çarşamba, Haziran 17, 2009 4 comments

Red Bull'dan Mark Webber'e göre ayrı bir Formula 1 şampiyonası, pilotlar içinde herhangi bir endişe yaratmıyor ve yine dünyadaki en prestijli şampiyona özelliğini korur.

FIA ve FOTA arasındaki görüşmelerde bir sonuca yaklaşılmış görünmüştü ama Pazartesi günkü olumsuz gelişmeler ayrı bir seri ihtimalini arttırdı.

BBC'deki köşesinde yazan Webber, bu haftason yapılacak olan Britanya GP'nin politik konular tarafından gölgede bırakılmasından rahatsız olduğunu ama FOTA'nın tutumunu desteklediğini söyledi.

Webber: "Ard arda ikinci senedir Silverstone'deki harika ortam ve yarışa konsantre olarak gidemememiz utanç kaynağı"

"Şu anda Formula 1'de devam eden politik tartışmalar için Cuma son gün ve asıl konunun Britanya GP'de Button ve diğer pilotların olması gerektiğinde bütün evraklar anlamsız kalacak."

"FIA'nın gelecek seneki kurallarını değiştirme ve 40 milyon sterliklik bir bütçe sınır koyma planlarında FOTA'nın, yönetim kuruluna uzak durması kapsamında işlerin bu şekilde son bulması hayal kırıklığı yaratıyor."

"Toplu olarak herkes, sporu korumak ve yardım etmeye çalışmak için bir rol oynadı ve görüyorsunuz ki yıllar boyunca göçsterilen çabalar, bazı çok radikal fikirlerle etkisizleştirildi."

"Biraz stabil kalmak, neler olacağını tahmin edebiliyor olmak iyi olacaktır, her altı ayda bir farklı şeylerin karşınıza çıkması değil"

"Bütün pilotlar aynı görüşü paylaşıyor. Hepimiz en iyi takımlar için sürmek istiyoruz ve en iyi pilotlara karşı yarışmak istiyoruz. Eğer bu FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası olmayacaksa, peki öyle olsun. (Ayrı F1 serisi) Yine de en prestijli şampiyona olarak kalacaktır."

"Ferrari önemli. Herkes onları ve McLaren'i yenmek ister. Onlar inanılmaz takımlar ve bu duruma gelmek için yıllarını verdiler. Onlara saygı duyulur ve bu çocukları yenmek isteriz."

"İlk defa bütün takımlar aynı görüşe sahip oluyor. Bu sporun hatrına, gerçek visyona sahip insanlar ve asıl gruplar, bir tavır almaları gerektiğine inanıyor."

"Bu şekilde olmak zorunda değil ama oldukça tahmin edilebilir oldu. son bir kaç senedir devam eden bir çok ufak çan sesleri vardı"

4 yorum:

nedn bu sitede webber e ilgi daha fazla her sürücüye aynı ilgi beklemiyorz ama ndense webber çok çok ön planda tutuluyor

Evet çünkü Webber favori pilotum durumunda.Bunda haklısınız ama her pilot hakkında çıkan ulaşabildiğimiz tüm haberlere de sitemizde yer veriyoruz

biz böyle taraf tutmalara karşıyız arkdaşm :D

Devam edin o zaman arkadaşım bizde böyle :D

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -