• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Rosberg "Williams Gelişimde Rakiplerini Geride Bırakıyor"

Posted by éndér_48 on Perşembe, Haziran 18, 2009 No comments

Nico Rosberg, Williams takımının rakiplerinden daha hızlı geliştiğini ve sezonun 2. yarısında daha yukarıda yer alacaklarını söyledi.

Rosberg "Gelişimde, geriye düştüğümüz geçen senelere göre geliştiğimizi düşünüyorum."

"Bu sene hep yukarılarda olduk ve iyi geliştik. Bu sene Williams'ın harika bir iş çıkardığını söylenmeli. Bütçemiz direkt olarak mücadele ettiğimiz Ferrari ve Toyota gibi bir çok büyük takıma göre çok küçük ancak onlardan hızlı gelişiyoruz ve bundan memnun olabiliriz. Daha yukarıda olmak istiyoruz ve doğru yoldayız." dedi.

Rosberg, şampiyonadaki pozisyonlarının kendilerinin hak ettiği yer olduğunu ancak artık yükselebileceklerini söyledi.

Rosberg "Bulunduğumuz yere bakarsak az ya da çok bu hak ettiğimiz yer. Mclaren 1.5 puan önümüzde ancak bu doğru değil, onları kısa süre içerisinde geride bırakacağız. Sezon uzun ve onların önüne geçeceğiz."

"2 yarış içerisinde markalarda 5. olabiliriz ve az ya da çok orada olmamız gerekiyor. Sezonun ilk bölümünde biz bunu hak ettik. Biz bir sonraki bölümde iyi iş çıkarabilir ve yükselebiliriz. Ferrari'yi de geride bırakabiliriz." dedi.

Rosberg ayrıca Williams'ın gelişimini, son senelerde zayıf oldukları Silverstone'da göstererek kanıtlamak istiyor.

Rosberg "Tabiki puan umuyorum ve belki ilk 6 pilot arasına girebilirim çünkü iyi bir gelişim paketimiz olacak."

"Son senelerde burası bizim en zayıf pistlerimizden olsa da iyi iş çıkarmayı umuyoruz. Bu sene pistlerde daha istikrarlıyız ve aracımızın bu pistte de iyi olabileceğini düşünüyorum." dedi.

Rosberg gelecek sene bütçe sınırının gelmesi halinde takımının daha iyi olabileceğini çünkü bu sınırın kendilerine yakın diğer takımlara ise uzak olduğunu söyledi ancak buna rağmen mevcut kargaşa nedeniyle gelecek sene hakkında konuşmanın erken olduğunu söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -