• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Button Kazanmaya Devam Etmesi Gerektiğini Düşünüyor

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 23, 2009 No comments

Jenson Button, Brawn takımının gelecek yarış olan Almanya'da yarış kazanan günlerine geri dönmesi gerektiğini ve bunu yapabileceklerini söylüyor.

"Burada Rubens'e karşı 3 puan kaybettim. Arada 23 puan fark var ki bu da hâlâ fazla. Rubens benimle aynı aracı kullanıyor. Bu yüzden onu kontrol altında tutmalıyım. Vettel performanslarının nasıl olacağını tahmin edemeyeceğiniz biri. Bu yüzden de bizim için yarış kazanmaya devam etmek önemli."

"Üçüncülüğe ya da dördüncülüğe razı olamayız. Benim galibiyetler için mücadele etmem lazım. Burada çok hızlılardı ve eminim ki diğer yarışlarda da rekabetçi olacaklardır. Sadece bu pistte oldukları için avantaj yakaladıklarını düşünmüyorum."

Button, Silverstone'un yüksek hızlı yapısı ve serin havanın Red Bull'un bu kadar fazla avantajlı görünmesine neden olduğunun da farkında.

"Bizden daha hızlılardı çünkü bu haftasonu dondurucu soğuk vardı. Yarış sonuçlana kadar güneş kendini göstermedi. Ne kadar da hoş! Britanya'nın hava şartlarına müteşekkirim!"

"Bu yüzden çok büyük gelişim kaydettiler. Araçlarında birçok yeni parça vardı ve kesinlikle işe yarıyordu. Ama işlerine yarayan başka şeyler de vardı işte. Burası yüksek hızlı bir pist ve aracımız için en iyi yer değil."

"Soğuk hava nedeniyle lastiklerimizi doğru çalıştıramadık. Sıcak pistlere gittiğinizde de bizim işimize yrayan lastiklerde Red Bull sorun yaşıyor."

"Son turları izlediniz mi blmiyorum ama Nico'nun arkasındayken aracımızın frenleme gücünün en iyi seviyede olduğunu gördüm. Frenlemede Red Bull'dan daha güçlüyüz. Ama burada frenleme yoktu. Burada asla frene sert basmıyorsunuz ve lastikleri ısıtamamamızın nedenlerinden biri de buydu."

"Yani rekabetçi olamamamız için birçok neden mevcuttu. Buradan hayal kırıklığı ile ayrılmıyorum. Vettel'e karşı 7 puan kaybettim bu kötü ama Monako'da duvara çarptığında da 10 puanı ben kazanmıştım."

"Daha kötü bir sonuçla buradan ayrılıyor olabilirdik. 3 puan kazandık. Paketlerinin iyi olduğunu biliyorum ama keyfim kaçmış değil. İşlerin yoluan gireceğini biliyorum. Nurburgring'de geri dönebiliriz."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -