• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

Brawn: "RBR ile Mücadelede Gelişim Gerekli"

Posted by éndér_48 on Salı, Haziran 30, 2009 No comments

Red Bull ile mücadeleleri yeni bir boyut kazanan BrawnGP patronu Ross Brawn, Silverstone'de lastik sıcaklıklarının kilit unsur olmasına rağmen Almanya GP'de gelişim kaydetmiş olmaları gerektiğini düşünüyor.

Sebastian Vettel ve Mark Webber'in Britanya GP'de ilk iki olmaları, Red Bull'un şampiyonluk ümitlerini alevlendirmişti.

Her iki takımın da Silverstone'deki sonucun beklenenden daha düşük sıcaklıktan kaynaklandığını belirtmesine rağmen Ross Brawn, rakiplerinin önünde kalmak için şimdiye paketlerini ileri taşımaları gerektiğini belirtti.

Brawn: "Red Bull, bütün sene çok yakın oldu, bu yüzden biraz performans bulmamız gerekiyor. Çünkü, Silverstone'de iyi bir adım attılar."

"Lastiklerle ilgili düzensizliğkle birlikte sahip olduğumuz bazı yeni parçaları kullanmadık. Çünkü (Silverstone'de) Cuma günü, lastik sıcaklıkları konusu çok zordu. Yeni parçaların nasıl çalıştığını anlayamazdık, bu yüzden karışıklık yaratmamaya ve Türkiye'deki halimize geri döndük"

"Yani biz o parçalara sahibiz ve Nurburgring için bazı yeni parçalarımız da var"

Takımının şu anda gerçekten zor bir mücadelenin içinde olup olmadığı sorulduğunda Brawn: "Evet, bunun olacağını her zaman söyledik"

Aracın gelişimine devam etme konusunda azimli olmalarına rağmen Brawn, Red Bull'un silverstone'de kaydettiği gelişimin, kendisilerinin lastik sıcaklıklarında sorun yaşamalarıyla daha büyük fark yarattığını söyledi.

Brawn: "Aerodinamik olarak daima güçlü bir araçtı ve Silverstone'de ,düşük orta hızlıda, normalde yapabileceğimiz dönüşleri yapamadık çünkü lastikler soğuktu. Bu yüzden komplekse geldiğimizde, normal avantajımız için lastiklerde yeterli sıcaklığımız yoktu"

"Ama muhtemelen durumu değerlendirmek için daha normal şartlarda görmemiz gerekiyor; olması gerektiği gibi performans gösterdiğimiz bir yerdeki yarışta"

"Bütün bu bağlamda Silverstone'de Williams ve Ferrari ile yarışıyorduk, normalde bunu yapmıyoruz. Onların bir adım attığını düşünmüyorum, bana göre biz biraz sıkıntı yaşadık"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -