• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

BMW Sıralama Turlarının Ardından Üzgün

Posted by éndér_48 on Cumartesi, Haziran 20, 2009 No comments

BMW Sauber ikilisi Nick Heidfeld ve Robert Kubica bu sezon dördüncü kez sıralama turunun üçüncü seansına kalamayarak Britanya Grand Prix'inde hayal kırıklığına uğradılar.

Heidfeld ve Kubica sezon başından beri sekiz puan toplarken geçtiğimiz yılla karşılaştırıldığında 70 puanları vardı. Silverstone'daki yarışa yarın on beş ve on ikinci sıradan başlayacaklar.

Nick Heidfeld sıralama turlarının ardından yaptığı açıklamada Silverstone'a gelirken çok fazla bir beklentisinin bulunmadığını söyledi.

" Gridde on beşinci olmak açıkcası üzücü bununla birlikte buraya gelirken çok büyük beklentiler içerisinde olmadığımı kabul ediyorum. Bu yarış için yeni bir ön kanat getirdik, fakat diğer takımlar daha büyük güncellemeler yapmış gibi görünüyor. Başladığım noktadan puanlar toplamak zor olacak, Silverstone'da şartların kuru kalmasını beklemek asla bekleyebileceğiniz bir şey değil. Bununla birlikte sonraki yarış için daha fazla yeni parçaya sahip olacağız, bu yüzden çalışmaya devam edip asla vazgeçmeyeceğiz."

Polonyalı Robert Kubica ise gridde takım arkadaşından yalnızca üç sıra önde bulunuyor.

" Şimdiye kadarki en zor haftasonu. Dün her iki seansta da teknik sorun yaşadım ve bu sabahda tekrarladı. Üç serbest antreman seansı boyunca belki on tur hiçbir sorun yaşamadan tur attım, basitçe gerekli çalışmayı yapacak kadar yeterli değildi. Araç için set up'ın sıralama turlarından iyi olmaması şaşırtıcı değil. Bu durum altında yapabileceğim en iyi şey on ikincilik oldu."

BMW Motorsportları Direktörü Mario Theissen da durumdan memnun olmadığını ve Kubica'nın yaşadığı sorunların çalışmalarına engel olduğunu söyledi.

" Açıkcası sıralama turu sonucundan memnun değiliz. Amacımız ilk ondan yeralmaktı. Antreman seanslarının hepsinde Robert'ın teknik sorun yaşaması yardımcı olmadı ve set up çalışmasına hazırlanmak için yapabilecek çok da fazla bir şey yoktu."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -