• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 İngiltere GP Öncesi - BMW Sauber

Posted by éndér_48 on Pazar, Haziran 14, 2009 No comments

Robert Kubica: " Her zaman Silverstone'a yarışmak için gitmekten hoşlanırım. İngiliz taraftarlar muhteşem. Tarihi motorsporları mekanı ve orada her zaman özel yarış atmosferini hissedebilirsiniz. Silverstone'da genellikle hava öncedene tahmin edilmez. Rüzgar önemli bir rol oynuyor. Özellikle yüksek hızlı virajlarda aracın davranışında büyük bir etki yaratabiliyor. Pilotlar açısından pist oldukça mücadeleci. İlk sektör çok hızlı ve birkaç yüksek hızlı viraj var. Silverston'un aracımıza uygun bir pist olabileceğini düşünüyorum."

Nick Heidfeld: " Her zaman Silvestone'da sürmekten gerçekten hoşlanmışımdır ve orada çok kez bulundum. Pistteki ilk kez Formula 3000'deyken yarıştım ve ardından Formula 1'de test pilotuyken çok fazla kilometre katettim. Piste mücadele etmekten her zaman hoşlandım fakat, orada çok fazla tur atmış olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı Budapeşte ve Suzuka'nın aksine vitrin pistlerimden birisi asla olmadı. Geçen sene Silverstone'daki yarışım harikaydı.Hava koşullarının oluşturduğu kargaşanın ortasında doğru lastikleri taktık ve birkaç geçiş manevrası yapabilim ve yarışı ikinci sırada tamamladım."

" Silverstone'da başlangıç sektör muhteşem, çok hızlı ve hata yapılamaz. Takvimden çıkarılması halinde gerçekten hayal kırıklığına uğrayacağım. Pisti asla çağdışı bulmadım, geleneksel evet, fakat antika değil. Buna ek olarak pistte harika virajlar var, taraftarların yarattığı muhteşem atmosfer büyük kayıp olacaktır."

Mario Theissen, BMW Motorsporları Direktörü: " İngiltere Grand Prix'ine doğru giderken hala ciddi anlamda yapılacak çok iş olduğunun farkındayız. Bununla birlikte İstanbul'daki performansımızın üstüne birşeyler katabiliriz. Türkiye'de ilk kez çift katmanlı difüzörü kullandık ve etkisi aşikar. Performansımız sayesinde aracımız puan kazanacak kadar hızlıydı. Elbette takımdaki hiç kimse sonuçtan memnun değil fakat bunu bir sonraki adım için basamak olarak kullanacağız."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -