• RSS
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+ F1PARK
  • Youtube

2009 Britanya GP Sonrası - Ferrari

Posted by éndér_48 on Pazartesi, Haziran 22, 2009 No comments

Felipe Massa - 4: " Neredeyse yarışı kazanacağımı düşündüm! On birinci sıradan başlayıp dördüncü sırada bitirmek harika bir sonuç. Bunu beklemiyorduk ve bu yüzden iki kat mutluyuz. İyi bir stratejimiz vardı ve kilit noktalarda maksimum seviyede zorladım. Bugün, KERS'in çok büyük yardımı oldu, özellikle startta, fakat aracın tamamı iyi çalıştı. Takım harika bir iş çıkardı ve sonuçlar her şeyi söylüyor. Bu yönde devam etmemiz gerekiyor. Bir günden sonraki haftaya aracın performansının nasıl geliştiğini anlamak ilginç olacak. Lastikleri daha iyi çalıştırmak için belkide birkaç derece fazlasına ihtiyacımz var."

Kimi Raikkonen - 8: " İyi bir start aldım fakat ardından yapabileceğim kadar zorlayamadım çünkü her zaman trafik vardı. Açıkcası, grid pozisyonum, bana verilen yakıt yükü, strateji açısından cezalandırdı beni. Pit stopların ardından ilk turda kendimi Trulli'nin arkasında buldum ve o andan itibaren, yarış benim için büyük çoğunlukta bitmişti. Çok kısa bir sürede O'nu geçmeye çalıştım fakat gerçekten geçiş yapmak hala çok zordu. Glock ile mücadelemi bitirdim fakat rahat bir şekilde pozisyonumu savunabildim, KERS ve sahip olduğum oldukça iyi hız saysinde bunu başarabildim. Üzücü bir durum çünkü ilk turun sonuyduve daha iyi bir sonuç alabilirdim. Bir puan kesinlikle heyecan verici bir durum değil fakat hiç olmamasından iyidir. Araç bugün kötü değildi, dün sıralama turlarında olduğundan daha iyiydi."

Stefano Domenicali - Takım patronu:
" Dünkü pek parlak olmayan sıralama turlarının ardından, amacımız her iki aracımızlada eve puanlarla dönmekti bunu yaptık. Felipe harika bir sürüş sergiledi: on birinci sıradan başlayıp gridde önündeki hiç kimse yarış dışı kalmadan muhteşem bir performansla dördüncü oldu. Kimi harika start aldı, çoğunu KERS ile yaptı fakat ardından daha fazla yükselmeyi başaramadı, trafik buna engel oldu. Bugün açıkca bir aracın önde olduğunu gördük fakat diğerlerinin hızına yetişebildiğimizi gösterdik, bunların içinde iki hafta önce olanlar da var, açıkca daha iyiydik. Bu haftasonu olan araçta bir değişiklik yapmadan performans seviyesinin nasıl bu kadar çabuk değiştiğini anlamak için her şeyi derinemesine incelememiz gerekiyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.

 



  • Instagram
  • - Pit Babes -